Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Haaland»

Klopp: «Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τον Haaland»

Ο Jürgen Klopp πήρε θέση για τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ Takumi Minamino και Erling Haaland, με τον Γερμανό να τονίζει πως η Liverpool δεν μπορούσε να αποκτήσει και τον Νορβηγό επιθετικό, που κατέληξε στην Dortmund και έχει ξεκινήσει εξαιρετικά.

Ο Klopp τόνισε πως ο Minamino χρειάζεται χρόνο και μίλησε για τον Haaland:

“ Ο Erling Haaland έκανε την τέλεια επιλογή με την Dortmund και ο Taki έκανε την τέλεια επιλογή με εμάς. ”

“ Ο Taki όμως έχει βρει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση εδώ. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Προσπαθεί τα πάντα και έχει μεγάλη ποιότητα, αν και δεν πρόκειται να το πει ο ίδιος. Θέλει να κάνει αυτό που του ζητάμε, αλλά εμείς θέλουμε να το κάνει με τον φυσιολογικό τρόπο. ”

“ Γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα και πως υπήρχαν παίκτες με τα ίδια προβλήματα στο παρελθόν. Είναι μια χαρά, προπονείται πολύ σκληρά, αλλά δεν γίνεται να συγκριθεί με τον Haaland. ”

“ Η Dortmund χρειαζόταν έναν επιθετικό. Όλοι τα ρίχνουν στην Manchester United επειδή δεν τον πήρε εκείνη, αλλά το σίγουρο ήταν πως εμείς δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Είναι τόσο εύκολο. ”

“ Ήθελε να πάει σε μια μεγάλη ομάδα, όσο πιο γρήγορα που μπορούσε, στην οποία θα έβρισκε χρόνο και αυτή είναι η Dortmund. ”

“ Όλοι γνωρίζετε πόσο σέβομαι τους ανθρώπους της Dortmund, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έκαναν την τέλεια προσέγγιση στον παίκτη. Είχαν απλά χώρο για έναν επιθετικό, ο οποίος θα έπαιζε στο Champions League. ”

“ Στην πραγματικότητα, κανείς άλλος δεν είχε ελπίδα (για να πάρει τον Haaland), είμαι σίγουρος γι’ αυτό. ”

Δύο γκολ σκόραρε κόντρα στην PSG ο Haaland.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com