Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Πάμε στο Anfield για να πάρουμε αποτέλεσμα»

Moyes: «Πάμε στο Anfield για να πάρουμε αποτέλεσμα»

Η Liverpool το βράδυ της Δευτέρας υποδέχεται στο Anfield την West Ham για την 27η αγωνιστική της Premier League και ο David Moyes μίλησε για το παιχνίδι, καθώς και για την ήττα των Reds από την Atletico Madrid.

Για τον αγώνα του Anfield ανέφερε:

“ Εννοείται πως δεν είναι μια εύκολη έδρα, αλλά εμείς θα πάμε στο Anfield και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αποτέλεσμα. ”

“ Έχουμε επιλογές και φέτος για την ενδεκάδα μας, ίσως λιγότερες από άλλες σεζόν αλλά και πάλι έχουμε. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό.

“ Οι παίκτες κάνουν πάντα καλή δουλειά και ό,τι ακριβώς τους ζητάω. ”

Για τον αγώνα του πρώτου γύρου:

“ Έχουμε μάθει από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές και ο Alisson είχε κάνει μια ή δύο πολύ καλές αποκρούσεις εκείνο το βράδυ.”

“ Το πρώτο τους γκολ θα μπορούσε κάποια άλλη μέρα να είχε ακυρωθεί για χέρι, ενώ το δεύτερο ήρθε από μια αντεπίθεση μετά από δικό μας κόρνερ. ”

Για την ήττα της Liverpool στη Μαδρίτη:

“ Πιστεύω πως όλοι οι προπονητές των μεγάλων ομάδων ψάχνουν να βρουν πως θα την νικήσουν. Τα προηγούμενα χρόνια, ήταν η Manchester City η ομάδα που κυριαρχούσε και τώρα βρήκε η Liverpool τον τρόπο να τους ξεπεράσει. ”

“ Θα υπάρξουν όμως ομάδες τις επόμενες εβδομάδες και τα επόμενα χρόνια που θα προσπαθήσουν να την ξεπεράσουν. ” Ολοκλήρωσε ο Moyes.

Ox και Bobby πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ των Reds στο London Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com