Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Δεν ελπίζω να χάσει τον τίτλο του 2014 η City»

Rodgers: «Δεν ελπίζω να χάσει τον τίτλο του 2014 η City»

Για ένα από τα παράγωγα της ποινής πού επιβλήθηκε τις προάλλες από την UEFA στη Manchester City ρωτήθηκε ο Brendan Rodgers στη συνέντευξη τύπου του.

Το συγκεκριμένο παράγωγο της τιμωρίας αποκλεισμού των Πολιτών από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις δύο επόμενες σεζόν αφορά στις συζητήσεις πού έχουν πυροδοτηθεί αναφορικά με την πιθανότητα στέρησης του του πρωταθλήματος του 2014 πού (ακούγεται ότι) ενδέχεται να τους επιβληθεί, όπως είχε συμβεί και με τη Juventus και το «σκάνδαλο Calciopoli».

Όπως αναμενόταν λοιπόν ο Brendan, o οποίος ήταν ο προπονητής της «δευτεραθλήτριας» Liverpool τη σεζόν 2013-14, ρωτήθηκε ως έμμεσα ενδιαφερόμενος για το θέμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του (για το μας της Leicester με τη Manchester City παρεμπιπτόντως), για να δώσει την εξής απάντηση:

«Ανήκει στο παρελθόν. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει, όμως δε θα αλλάξει κάτι για μένα.»

«Δεν είμαι σίγουρος για την έκβαση αυτής της ιστορίας, όμως όσον αφορά αυτό το μικρό πράγμα (την πιθανότητα αφαίρεσης του πρωταθλήματος από τη City εικάζουμε ότι εννοεί), δε βλέπω να συμβαίνει. Η Juventus έχασε τον τίτλο της (τη σεζόν 2004-05), όμως η ομάδα πού τερμάτισε δεύτερη δεν τον κέρδισε. Έχει περάσει.»

«Είναι μία κατάσταση όπου ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν θα αλλάξει τα συναισθήματά μου για τα όσα συνέβησαν εκείνη τη σεζόν. Τότε είχαμε να αντιμετωπίσαμε μία φανταστική Manchester City, και χάσαμε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες.»

Ο Brendan Rodgers εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Joe Gomez.
Ο Brendan Rodgers στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com