Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool θέλει να ξεκινήσει την ανακατασκευή της Anfield Road End πριν το τέλος του 2020

Η Liverpool θέλει να ξεκινήσει την ανακατασκευή της Anfield Road End πριν το τέλος του 2020

Τα πλάνα της Liverpool για την ανακατασκευή της Anfield Road End προχωρούν και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα θέλει να ξεκινήσει τα έργα πριν το τέλος του 2020, τα οποία θα κοστίσουν συνολικά 60 εκατομμύρια λίρες και θα μεγαλώσουν την χωρητικότητα του γηπέδου στις 61.000, ενώ υπολογίζεται πως θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της σεζόν 2022-23.

Σήμερα θα ξεκινήσει η παρουσίαση της δεύτερης φάσης των πλάνων της ομάδας και ο κόσμος θα μπορεί να τα δει στο Anfield το απόγευμα της Τετάρτης και το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι Reds θέλουν να προσθέσουν 7.000 επιπλέον θέσεις στην Anfield Road End, εκ των οποίων οι 5.200 θα είναι διαθέσιμες προς γενική πώληση, ενώ οι 1.800 θα αφορούν πακέτα hospitality.

Η ομάδα είναι αισιόδοξη και θεωρεί πως δεν θα μειωθεί σημαντικά η χωρητικότητα του γηπέδου όσο διαρκέσουν τα έργα της ανακατασκευής, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Main Stand.

Το Anfield με την νέα του χωρητικότητα θα βρίσκεται μέσα στα 20 μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης και το τρίτο μεγαλύτερο της Premier League (ξεπερνώντας τις 60.000 του Emirates Stadium), πίσω μόνο από το Old Trafford και το νέο γήπεδο της Tottenham.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως το κόστος της ανακατασκευής θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την ομάδα, σε αντίθεση με την ανακατασκευή της Main Stand, όταν χρειάστηκε η παροχή δανείου.

Στις 61.000 θα φτάσει το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com