Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/2/2014 Δύσκολο διπλό στο τέλος με Fulham (vid)

Σαν σήμερα: 12/2/2014 Δύσκολο διπλό στο τέλος με Fulham (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Fulham στο Craven Cottage για το πρωτάθλημα, με τη νίκη να έρχεται στο τέλος της συνάντησης.

Οι Κόκκινοι θα βρεθούν πίσω στο σκορ, με αυτογκόλ του Kolo Touré στο 8′, όταν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μακρυά από την περιοχή, την έστειλε με στραβοκλωτσιά στα δίχτυα του Simon Mignolet. Οι Reds θα βγάλουν αντίδραση και θα ισοφαρίσουν με άριστο πλασέ του Daniel Sturridge στο 41′, ο οποίος αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την assist του αρχηγού του, Steven Gerrard. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν με τον Kieran Richardson στο 63′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απόκρουση των Κόκκινων αμυντικών. Οι Reds όμως, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, θα ισοφαρίσουν με τον Philippe Coutinho στο 72′, ο οποίος σούταρε με το αριστερό του πόδι, λίγο έξω από την περιοχή!

Τη νίκη στους Κόκκινους θα χαρίσει ο μεγάλος Αρχηγός Steven Gerrard στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, με άριστη εκτέλεση πέναλτι. Με τη νίκη τους αυτή οι Reds συνέχισαν να βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου, μόλις 4 βαθμούς από την κορυφή. Παράλληλα, με τα 3 γκολ που σημείωσαν στο παιχνίδι του Λονδίνου, συμπλήρωσαν 66 γκολ σε 26 παιχνίδια, που ήταν νέο ρεκόρ αποτελεσματικότητας στην Ιστορία του Συλλόγου. Το προηγούμενο ήταν 63 στα ίδια παιχνίδια και είχε σημειωθεί άλλες δύο φορές (1982/83 και 1987/88).

Στο Craven Cottage εκείνη την πολύ κρύα βραδιά βρέθηκαν 25.375 θεατές, ανάμεσα τους και 9 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, ένας εκ των οποίων «έφυγε» από την ζωή τον Ιούνιο του ίδιου έτους (Κώστας Μαντζίλας, Ιούνιος 2014). Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Phil Dowd.

Ακολουθούν τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 12/2/2014 Δύσκολο διπλό στο τέλος με Fulham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com