Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Critchley: «Απίστευτος ο Chirivella»

Critchley: «Απίστευτος ο Chirivella»

Ο Pedro Chirivella πανηγυρίζει την πρόκριση επί της Shrewsbury.

Ο Neil Critchley δεν μπορεί να σκεφτεί έναν παίκτη που αξίζει περισσότερο από τον Pedro Chirivella να λαμβάνει ευκαιρίες να εκπροσωπήσει την Liverpool στη πρώτη ομάδα.

Ο Chirivella εντυπωσίασε για άλλη μια φορά το βράδυ της Τρίτης όταν η νεαρή ομάδα της Liverpool προχώρησε στον πέμπτο γύρο του FA Cup κερδίζοντας την Shrewsbury Town στον επαναληπτικό αγώνα στο Anfield.

Ήταν η έκτη εμφάνιση του Ισπανού για τους Reds αυτή τη σεζόν, με τη καθεμία από αυτές να κερδίζεται από το έργο του και την αφοσίωσή του στο γήπεδο.

«Ο Pedro ήταν απίστευτος», δήλωσε ο Critchley στο Liverpoolfc.com. «Είναι ένα απίστευτο άτομο, αγαπά το ποδόσφαιρο, αγαπά να παίζει και να παίζει καθημερινά.

«Για έναν τόσο νέο παίκτη και έναν νεαρό, έχει απίστευτη νοημοσύνη και εμπειρία να παίζει το παιχνίδι και αυτό το μεταδίδει σε όλους γύρω του.

«Παρέχει όλα στην ομάδα και για την ομάδα. Δεν σκέφτεται ποτέ για τον εαυτό του και θυσιάζεται όλη την ώρα για την ομάδα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι ‘αυτόν που αποκομίζει τα οφέλη από όλη τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που κάνει».

Ο 22χρονος ήταν αρχηγός της Liverpool στον προημιτελικό του Carabao Cup με την Aston Villa τον Δεκέμβριο, παρόλο που ο Critchley τόνισε ότι σίγουρα δεν χρειάζεται ένα περιβραχιόνιο για να γίνει παράδειγμα προς μίμηση.

«Είναι καθημερινά στο χώρο της προπόνησης, παίζει σαν πραγματικός ηγέτης και οι συμπαίκτες τον αγαπούν γι ‘αυτό», συνεχίζει ο τεχνικός των U23s.

«Μερικές φορές λένε να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι περισσότερο από την άποψη ενός παλαιότερου παίκτη, 30 ετών ή και περισσότερο, αλλά είσαι μόνο έμπειρος αν χρησιμοποιήσεις αυτή την εμπειρία προς όφελος της ομάδας – ο Pedro το κάνει αυτό όλο το χρόνο.

«Είμαι τόσο περήφανος για τον Pedro ως άνθρωπο και την εμπειρία που έχει αποκτήσει αυτή τη στιγμή το αξίζει περισσότερο από οποιονδήποτε».

Pedro Chirivella και Curtis Jones πανηγυρίζουν την πρόκριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com