Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Kaka μιλάει για Liverpool, Klopp, Firmino, Fabinho και Alisson

Ο Kaka μιλάει για Liverpool, Klopp, Firmino, Fabinho και Alisson

Ο θρύλος της AC Milan και της εθνικής Βραζιλίας Kaka πιστεύει ότι ο συμπατριώτης του Roberto Firmino είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, μαζί με τον Luis Suarez της Barcelona.

Εκτός από τον Firmino, οι συμπατριώτες Βραζιλιάνοι Alisson και Fabinho έχουν σχηματίσει τη σπονδυλική στήλη μιας ομάδας της Liverpool που έχει κάνει μια αδιανόητη πορεία στην Premier League αυτή τη σεζόν.

«Ο Alisson είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, ο Fabinho είναι ένας από τους καλύτερους μέσους, και ο Firmino και ο [Luis] Suarez είναι οι καλύτεροι επιθετικοί στον κόσμο», δήλωσε ο νικητής του Ballon d’Or του 2007 στο Sky Sports News.

«Ο Firmino καταλαβαίνει τον ρόλο του στο γήπεδο και αλλάζει τη θέση του συνεχώς. Δεν μένει στην περιοχή όλο το χρόνο, έρχεται και παίρνει τη μπάλα και δημιουργεί καταστάσεις.

«Για μένα, ως Βραζιλιάνος, είναι πολύ καλό να τους βλέπω να έχουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία στην Premier League.»

Ο Κακά περιέγραψε επίσης τον προπονητή της Liverpool Jurgen Klopp ως «πρωτοπόρο προπονητή» αλλά προειδοποίησε ότι θα είναι δύσκολο να επαναλάβει τις επιτυχίες αυτής της σεζόν.

«Είναι καλό να βλέπουμε μια ομάδα να παίζει με αυτόν τον τρόπο επειδή είναι μόνο μια σεζόν», πρόσθεσε.

«Δεν λέω ότι η Liverpool είναι κακή, αλλά σε μία διοργάνωση όπως η Premier League, είναι δύσκολο να κάνεις μια σεζόν όπως αυτή.

«Δείχνει ότι η Liverpool είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει πολύ καλό προπονητή και παίκτες.

«Ο Jurgen είναι πρωτοπόρος προπονητής, ο οποίος δεν φοβάται να αλλάξει και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό: η Premier League είναι πολύ καλή λόγω των προπονητών που βρίσκονται σε αυτό το πρωτάθλημα».

Ο Ricardo Kaka στον τελικό της Αθήνας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com