Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Silva: «Πάντα σκοράρει στα τελευταία λεπτά η Liverpool»

Silva: «Πάντα σκοράρει στα τελευταία λεπτά η Liverpool»

Ο επιθετικός της Manchester City Bernardo Silva είναι λίγο πικραμένος, καθώς ονομάζει την Liverpool «τυχερή» αυτή τη σεζόν, που είναι 22 βαθμούς μπροστά απ’τους Blues.

Ο Πορτογάλος διεθνής πιστεύει ότι οι πρωταθλητές δεν ήταν τόσο τυχεροί σε προηγούμενες σεζόν και είπε ότι η δεύτερη θέση θα είναι μια «τεράστια απογοήτευση» φέτος

«Η πορεία μας στην Premier League είναι μια τεράστια απογοήτευση, να είμαστε τόσο μακριά από την Liverpool και τώρα πρέπει να αγωνιστούμε για τη δεύτερη θέση», αναφέρει στο GOAL.

«Ο τρόπος που παίζουμε είναι ο ίδιος τρόπος που παίζαμε τις τελευταίες σεζόν. Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία, εξακολουθούμε να είμαστε η ομάδα που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες και βάζουμε τα περισσότερα γκολ.

«Αλλά στις σημαντικές στιγμές, δεν είμαστε τόσο τυχεροί όσο στις προηγούμενες σεζόν. Δεχόμαστε γκολ πάντα την τελευταία στιγμή, η Liverpool πάντα σκοράρει στα τελευταία λεπτά και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες στο ποδόσφαιρο κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα πρέπει απλώς να προσπαθήσει να βρει την ισορροπία. »

O Silva ακούγεται λίγο πικραμένος. Οι οπαδοί της City σίγουρα δεν θα τους αρέσει που δεν παίρνει καμία ευθύνη για το φετινό ‘στραβοπάτημα’.

Δεν είναι τυχαίο – ο Jurgen Klopp είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης και έχει οικοδομήσει αυτή την πλευρά για πέντε χρόνια, με σημαντική ανάπτυξη κάθε σεζόν.

Η Liverpool, με τους βασικούς παίκτες της στην αρχική μας ενδεκάδα να έχουν ανανεώσει για τουλάχιστον άλλα τέσσερα ακόμα χρόνια, πρέπει να συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Bernardo Silva ήταν ο σκόρερ της City στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com