Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > O Gomez μιλάει για το Minamino

O Gomez μιλάει για το Minamino

Ο Joe Gomez πιστεύει ότι ο Takumi Minamino είναι μια «απίστευτη προσθήκη» στην ομάδα του Liverpool και ισχυρίζεται ότι η πτέρυγα έχει ήδη προσαρμοστεί καλά στο στυλ παιχνιδιού του Jurgen Klopp. Ο Minamino εντυπωσίασε δύο φορές, ενάντια της Salzburg στην φάση των ομίλων του Champions League νωρίτερα αυτή τη σεζόν και οι Κόκκινοι έκαναν κίνηση να υπογράψουν τον 25χρονο πριν το παράθυρο του Ιανουαρίου. Ο διεθνής Ιάπωνας αποκαλύφθηκε επισήμως ως παίκτης της Λίβερπουλ την 1η Ιανουαρίου μετά την έναρξη της ρήτρας απελευθέρωσης £ 7.25 εκατομμυρίων στη σύμβαση του στο Salzburg. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Minamino έκανε την τέταρτη εμφάνισή του, καθώς η Λίβερπουλ κέρδισε τη Southampton 4-0 στο Anfield και φαίνεται ότι έχει ήδη εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες του στις πρώτες του εβδομάδες στο σύλλογο.

Ο Gomez εξήγησε πώς η θετική ενέργεια του Minamino στα αποδυτήρια και η «αντοχή» του στο γήπεδο τον κάνουν τέλειο για το πιεστικό παιχνίδι της Liverpool. «Είναι ένας ευτυχισμένος θετικός τύπος. Έχει μια ωραία αύρα. Για να είμαστε δίκαιοι, όλοι τον γνώριζαν πρίν ακόμα έρθει στην ομάδα », δήλωσε ο αμυντικός της Liverpool και της  Εθνικής Αγγλίας στο Soccer AM του Sky Sports. «Όταν ήρθε στο Anfield, πόσο καλά έκανε και πόσο καλά πήρε το παιχνίδι. «Η επιθυμία του να πιέσει και να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού μας είναι τρομερή. Ο προπονητής θέλει να παίξουμε με συγκεκριμένο τρόπο και έχει επιμονή με τον Minamino, να θέλει να του ασκήσει πίεση. ‘Μια απίστευτη προσθήκη.’

Ο Minamino λέει ότι μαθαίνει κάθε μέρα στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την ανάπτυξή του ποδοσφαιρικά, ανάμεσα σε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. «Ξέρεις ότι είσαι μέλος της ομάδας, αλλά επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά, η βοήθεια τους ήταν πολύ σημαντική», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. «Με βοηθούν μερικές φορές και κατά τις πρώτες μέρες μου δίδαξαν τους κανόνες της ομάδας, όπως πότε ξεκιννούν οι συναντήσεις και πώς λειτουργεί η ομάδα σε καθημερινή βάση.

«Αυτή τη στιγμή μιλάω πολύ με τους παίκτες που μπορούν να μιλούν Γερμανικά. Με το να παίζω στο καλύτερο περιβάλλον μαθαίνω πολύ κάθε μέρα και μπορώ να βελτιώσω τον εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ακόμη και στις προπονήσεις το επίπεδο έντασης είναι πραγματικά υψηλό και τα κίνητρα των παικτών είναι επίσης πολύ υψηλά».

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com