Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Insigne: «Πάντα παίζουμε καλά κόντρα στη Liverpool»

Insigne: «Πάντα παίζουμε καλά κόντρα στη Liverpool»

Ο αρχηγός της Napoli, Lorenzo Insigne, πιστεύει ότι η ομάδα του έχει γίνει η νέμεσις της Liverpool κατά τις τελευταίες σεζόν.

Οι Ιταλοί γίγαντες προκάλεσαν μια σπάνια ήττα στη Liverpool αυτή τη σεζόν, όταν οι δύο συναντήθηκαν στη Νάπολη στην φάση των γκρουπ του Champions League το Σεπτέμβριο.

Οι Reds έχουν χάσει μόνο δύο αγώνες μέχρι στιγμής αυτή την σεζόν – εναντίον της Napoli και της Aston Villa στο Carabao Cup όταν η πρώτη ομάδα ήταν στο Qatar για το Club World Cup.

Ο αμυντικός Dejan Lovren κατάφερε να αποσπάσει ένα βαθμό για την ομάδα του όταν σκόραρε στον επαναληπτικό αγώνα στο Anfield τον Οκτώβριο.

«Κάθε φορά που παίζουμε την Liverpool παράγουμε εξαιρετικές επιδόσεις», δήλωσε ο Insigne στο Sky Sports Italia, όταν ρωτήθηκε για τους Reds.

«Ενάντια σ’αυτούς πραγματοποιούμε καταπληκτικές εμφανίσεις. Γίναμε η νέμεσις τους.

«Σε δύο αγώνες αυτή τη σεζόν έχουμε τέσσερις βαθμούς και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους..

«Αφήσαμε το Anfield με μια ισοπαλία που μας εξυπηρέτησε καλά, ακόμα κι αν θέλαμε να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο με ένα παιχνίδι να απομένει.»

Οι Reds τελικά θα αντιμετωπίσουν τώρα την Atletico Madrid στους τελευταίους 16 του θεσμού, καθώς προσπαθούν να υπερασπιστούν το τρόπαιο που κέρδισαν για έκτη φορά το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Reds έμειναν στο 1-1 με τους Ναπολιτάνους τον Νοέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com