Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο +22 με τεσσάρα και σούπερ δεύτερο ημίχρονο οι Reds!

Στο +22 με τεσσάρα και σούπερ δεύτερο ημίχρονο οι Reds!

Firmino, Ox, Hendo και Gini πανηγυρίζουν το πρώτο γκολ.

Αυτή η Liverpool έχει τον τρόπο να κερδίζει, ακόμη και όταν δεν παίζει καλά για ένα ολόκληρο ημίχρονο! Οι Reds ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος, σκόραραν τέσσερις φορές κόντρα στην Southampton και έφτασαν στην 24η τους νίκη σε 25 παιχνίδια!

Ο Bobby Firmino μοίρασε τρεις ασίστ και δίχτυα βρήκαν οι Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson και Mo Salah (2) για τους Reds, που βρίσκονται στο +22 από την Manchester City!

Α’ Ημίχρονο: Στην αρχική ενδεκάδα των Reds επέστρεψε ο Fabinho και την θέση του διατήρησε ο Alex Oxlade-Chamberlain, λόγω της απουσίας του Sadio Mane. Την κατοχή είχε φυσικά η ομάδα του Klopp από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά έπρπε να φτάσουμε στο 19′ για να σημειώσει την πρώτη της τελική με τον Mo Salah, ενώ εκείνη του Wijnaldum στο 25′ ήταν αδύναμη και δεν απείλησε τον McCarthy. Οι Saints είχαν απάντηση με τον Djenepo 4 λεπτά αργότερα, αλλά ο Alisson απέκρουσε σωστά σε κόρνερ. Ο τερμαροφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε και το σουτ του Chamberlain στο 29′, ενώ το ίδιο έκανε με εντυπωσιακό τρόπο και με την κεφαλιά του van Dijk, λίγο πριν ο Kevin Friend αρνηθεί ένα πεντακάθαρο πέναλτι του Long πάνω στον Firmino! Ο Ιρλανδός κράτησε και πέταξε στο έδαφος τον Bobby, αλλά το πέναλτι υπέρ των Reds δεν δόθηκε ούτε μετά τον έλεγχο του VAR. Αμέσως μετά όμως ήρθε η σειρά των Saints να απειλήσουν αρκετές φορές και να φτάσουν κοντά στο γκολ σε κάποιες περιπτώσεις. Πρώτα ήρθε το σουτ του Redmond, που έφυγε άουτ 35′, για να έρθει η πολύ μεγάλη ευκαιρία του Ings στο 39ο λεπτό, ο οποίος τα έκανε όλα σωστά και θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα, αν δεν τον απέτρεπε ο συμπαίκτης του, Shane Long! Ο Ιρλανδός δοκίμασε το πόδι του ένα λεπτό μετά, αλλά ο Alisson μπλόκαρε εύκολα και στο 44′ ο Βραζιλιάνος σταμάτησε ξανά τον Ings με μια πολύ μεγάλη επέμβαση. Ήταν ένα κακό πρώτο μέρος για την Liverpool.

Β’ Ημίχρονο: Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό για τους Reds, αλλά το δεύτερο ξεκίνησε κυριολεκτικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους πρωτοπόρους. Πρώτα ο Ings δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του και να απειλήσει την εστία του Alisson και έπειτα η Liverpool άνοιξε το σκορ με ένα πολύ σουτ του Alex Oxlade-Chamberlain από το ύψος της περιοχής! Ο Firmino του έδωσε την ασίστ με εκπληκτικό τακουνάκι και ο Ox πλήγωσε την πρώην ομάδα του, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Ο Danny Ings στο 57′ είχε μια ακόμη τελική, αλλά και αυτή απομακρύνθηκε σε κόρνερ. Η Liverpool ήταν αποφασισμένη να τελειώσει τον αγώνα, με ένα δεύτερο γκολ και το βρήκε με σκόρερ τον αρχηγό, Jordan Henderson! Ο Bobby Firmino γύρισε στον Hendo και εκείνος με ένα πολύ δυνατό σουτ έγραψε το 2-0, σε μια φάση, που θύμισε πολύ το περσινό γκολ του Άγγλου μέσου κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Ο αρχηγός των Reds βρισκόταν σε μεγάλα κέφια και από σκόρερ, έγινε δημιουργός στο 72′ μετά από μια μπαλιά του Alisson, για να βρει τον Mo Salah και να τελειώσει ο Αιγύπτιος την φάση με ένα σκαψιματάκι για το 3-0! Μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ, ο Jürgen Klopp προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή με τον Naby Keita να αντικαθιστά τον Chamberlain και να φτάνει κοντά σε ασίστ για τον Firmino, ο οποίος νικήθηκε από τον McCarthy. Τα πόδια του από μακριά δοκίμασε ο Fabinho στο 79′, αλλά δεν βρήκε εστία. Στο ματς πέρασε και ο Minamino αντί του Wijnaldum στο 81′ και στο μεταξύ οι Saints συνέχιζαν να πιέζουν και βρήκαν μάλιστα μια καλή ευκαιρία με πλασέ του Boufal στο 85′ και ένα λεπτό αργότερα, προσπάθησε και ο Salah να γίνει δημιουργός, αλλά ο Minamino αστόχησε από μια πολύ καλή θέση και δεν έκανε το 4-0. Στο 87′ οι Πρωταθλητές Κόσμου έκλεισαν τις αλλαγές τους με τον Adam Lallana να περνά του Henderson, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Anfield. Το τέταρτο γκολ που έψαχνε η Liverpool τελικά ήρθε και πάλι με σκόρερ τον Mo Salah, ο οποίος ξεκίνησε την αντεπίθεση, βρήκε τον Firmino και ο Bobby έδωσε ξανά στον Mo, για να γράψει εκείνος με το σώμα και μετά από κόντρα, το τελικό 4-0!

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Τρίτη με αντίπαλο την Shrewsbury στον επαναληπτικό του FA Cup.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Trent, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Lallana 88′), Wijnaldum (Minamino 81′), Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain (Keita 73′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Matip, Lovren, Origi

Southampton: McCarthy, Ward-Prowse, Stephens, Bednarek, Bertrand, Djenepo (Boufal 82′), Romeu, Hojbjerg, Redmond, Long (Obafemi 70′), Ings (Adams 70′).

Ο Mo Salah γράφει το 3-0 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com