Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pires: «Θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητη η Liverpool»

Pires: «Θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητη η Liverpool»

Η Liverpool πλησιάζει όλο και περισσότερο στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια και θα το κατακτήσει αήττητη, σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Arsenal, Robert Pires.

Ο Γάλλος ρωτήθηκε αν μπορούν οι Reds να πάρουν τον φετινό τίτλο χωρίς να ηττηθούν:

“ Ναι, μπορούν να το κάνουν, γιατί τα έχουν όλα με το μέρος τους. Το ρόστερ, τα αποτελέσματα, τον προπονητή και την τύχη. Πιστεύω πως πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί μου. ” Είπε στο France Football.

“ Δεν μπορώ να δω πως θα κινδυνέψουν με τον τρόπο που παίζουν. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ακόμη και με την Manchester City, η οποία φάνηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι. ”

“ Παίζουν με 4-3-3 και την διαφορά την κάνει η άμυνα και το κέντρο που έχουν, κάτι το οποίο φαίνεται όταν χάνουν την μπάλα. Είναι πολύ δυνατοί στον χώρο του κέντρου. ”

“ Νόμιζα πως θα κουραστούν, επειδή παίζουν συνέχεια και ταξιδεύουν συνέχεια, όπως και ότι θα διαλυθούν μετά την Boxing Day, αλλά όχι, αποδείχθηκε πως είναι πολύ δυνατοί. ”

“ Το επίπεδο της Premier League έχει πέσει στις μέρες μας και αυτό το καταλαβαίνει κανείς, αν δει τα ρόστερ της Manchester United, της Tottenham, της Chelsea και της Arsenal. Μόνο η Manchester City θα μπορούσε να τους δημιουργήσει προβλήματα. ”

“ Θα πάρουν όμως το πρωτάθλημα αήττητοι, αλλά δεν γίνεται να συγκριθούν μαζί μας γιατί πλέον όλα έχουν αλλάξει. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ πιο δύσκολο τότε. ” Τόνισε ο Pires.

Αντίστροφα για το πρωτάθλημα μετράει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com