Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε»

Alisson: «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε»

Εξαιρετική απόδοση είχε χθες ο Alisson Becker και βοήθησε τους Reds να φτάσουν στη νίκη επί της West Ham και να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ενώ παράλληλα έφτασε τα 8 clean sheets στην Premier League μετά από μόλις 16 συμμετοχές.

Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως η ομάδα παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένη:

“ Έχουμε ήδη επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι. Πάντα θα το λέμε αυτό και πάντα θα το κάνουμε. ”

“ Πλέον είμαστε συγκεντρωμένοι στον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου, ο οποίος είναι από τους σημαντικότερους της φετινής σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα, για να τον κερδίσουμε. ”

“ Γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουμε και πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν κάνουμε και καλές εμφανίσεις στο γήπεδο. Το επίπεδο της Premier League είναι πολύ υψηλό και εμείς θα συνεχίσουμε και δεν πρόκειται να σταματήσουμε. ” Είπε ο Alisson.

Για την επικράτηση επί των Hammers δήλωσε:

“ Οι εκτός έδρας αγώνες με την West Ham είναι πάντα δύσκολοι. ”

“ Έχουν μια καλή ομάδα και μπορεί να μην τα πάνε τόσο καλά βαθμολογικά αυτή τη στιγμή, αλλά η ομάδα τους παραμένει καλή. Έχουν μεγάλη ποιότητα και αυτή δυσκόλεψε την δημιουργία μας. ”

“ Παραμείναμε όμως συγκεντρωμένοι και βρήκαμε το κενό στην άμυνα, για να κερδίσουμε το πέναλτι και σκοράραμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Στη συνέχεια είχαν ορισμένες ευκαιρίες, αλλά αμυνθήκαμε καλά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, είμαστε χαρούμενοι και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

Εύκολη νίκη των Reds στην έδρα της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com