Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Leverkusen περιμένει πρόταση από την Liverpool για Havertz»

«Η Leverkusen περιμένει πρόταση από την Liverpool για Havertz»

Οι μεταγραφικές φήμες δεν σταματάνε ποτέ, ακόμη και αν βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφής περιόδου και η τελευταία εμπλέκει την Liverpool με τον Kai Havertz της Bayer Leverkusen.

Ο ταλαντούχος μέσος πραγματοποίησε μια εξαιρετική πέρυσι και συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών ομάδων, οι οποίες θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν, παρότι οι φετινές του εμφανίσεις δεν είναι το ίδιο καλές.

Ο παίκτης φυσικά και ενδιαφέρει την Bayern Munich, η οποία προσπαθεί να έχει στο ρόστερ ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο Γερμανικό ποδόσφαιρο και στην Bundesliga γενικότερα, ενώ βρίσκεται στη λίστα μιας Ισπανικής ομάδας (Barcelona ή Real Madrid) και της Liverpool, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο Γερμανό δημοσιογράφο, Christian Falk, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ της Bayern Munich για την Bild.

Ο Christian Falk έγραψε στο Twitter πως τρεις ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι για την απόκτηση του Havertz και η μια είναι η Liverpool, από την οποία περιμένει επίσημη πρόταση η Leverkusen τις επόμενες εβδομάδες.

Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση, αν τελικά ισχύει.

Το μοναδικό πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι οι οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του, που δύσκολα θα πέσουν κάτω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Έτοιμος για μεταγραφή το καλοκαίρι ο Kai Havertz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com