Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για Rafael Brito γράφουν οι Πορτογάλοι

Για Rafael Brito γράφουν οι Πορτογάλοι

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η οποία με τη σειρά της επικαλείται ρεπορτάζ της Record, η Liverpool παρακολουθεί προσεκτικά τον νεαρό Rafael Brito της Benfica και φημολογείται πως θα υπάρξει πρόταση για τον μέσο, ο οποιος ενδιαφέρει την Barcelona και την Real Madrid.

Παρόλο που ο Brito δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση για την πρώτη ομάδα της Benfica, εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του για τη Benfica B, ενώ παράλληλα έχει γίνει μόνιμο στέλεχος στην ομάδα Κ19 της Πορτογαλίας.

Έχει προταθεί ότι η Benfica του έδωσε νέο συμβόλαιο που περιλαμβάνει ρήτρα 38 εκατομμυρίων λιρών (45 εκατομμυρίων ευρώ), αλλά σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record αυτή ενεργοποιείται μόνο όταν ο Brito κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα.

Το ενδιαφέρον της Liverpool λέγεται ότι είναι το ισχυρότερο από εκείνους που παρακολουθούν τον παίκτη και θα δείξει αν κάνει πρόταση για τον Brito κατά τη διάρκεια του τρέχοντος ‘παραθύρου’ μετεγγραφών ή περιμένουν υπομονετικά.

Οι Reds έχουν επενδύσει πρόσφατα σε νέους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των καλοκαιρινών μετεγγραφών του 18χρονου αμυντικού Sepp van den Berg από την PEC Zwolle και του 16χρονου μέσου Harvey Elliott από τη Fulham.

Έχουν επίσης χρησιμοποιήσει παίκτες της ακαδημίας σε αγώνες Κυπέλλου φέτος, όπως τους Curtis Jones και Neco Williams που εντυπωσίασαν κατά τη διάρκεια της νίκης με 1-0 επί της Everton, στα πλαίσια του FA Cup, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Μέχρι στιγμής αυτό το μήνα έχουν κάνει μόνο μία μετεγγραφή – την προσθήκη του Takumi Minamino από την RB Salzburg – αλλά ο Jurgen Klopp δήλωσε ότι περαιτέρω αφίξεις ειναι αμφίβολες.

«Κάθε χρόνο έχουμε την ίδια κατάσταση. Είναι πάντα δύσκολο – πιθανόν να μην είμαστε πολύ απασχολημένοι», δήλωσε ο Klopp.

«Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά δεν είναι πιθανό.»

Ο Rafael Brito ανανέωσε πρόσφατα με την Benfica.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com