Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Η κατάκτηση του Champions League μας έκανε νικητές»

Robertson: «Η κατάκτηση του Champions League μας έκανε νικητές»

Την Tottenham αντιμετώπισε η Liverpool τον περασμένο Ιούνιο στην Μαδρίτη και την κέρδισε με 2-0, μια νίκη που άλλαξε τα πάντα στην ομάδα, σύμφωνα με τον Andrew Robertson και τα φετινά αποτελέσματα των Reds.

Ο Robbo μίλησε για την μαγική νύχτα στη Μαδρίτη:

“ Πολλές ομάδες φτάνουν σε έναν τελικό και κοντά σε ένα τρόπαιο, αλλά την επόμενη σεζόν δεν είναι το ίδιο καλές. ”

“ Εμείς προσπαθήσαμε να μην το κάνουμε αυτό και να βγάλουμε λάθος όσους το πίστευαν. Είμαστε μια καλή ομάδα και αυτό το γνωρίζαμε πριν τον τελικό.”

“ Δεν γίνεσαι όμως σπουδαία ομάδα πριν κερδίσεις κάποιον τίτλο και για αυτό ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν τόσο σημαντικός για εμάς, για να κάνουμε το επόμενο βήμα. ”

“ Ξέραμε πόσο μεγάλη είναι η τροπαιοθήκη της Liverpool και τώρα έχουμε προσθέσει και εμείς τρόπαια, αλλά θέλουμε να προσθέσουμε και άλλα. Αυτός είναι η στόχος της ομάδας μας. ” Είπε ο Robertson.

“ Η κατάκτηση του Champions League ήταν σημαντική, γιατί έτσι γίναμε νικητές και αυτό είναι διαφορετικό από το να είσαι απλά ένας διεκδικητής. Τώρα είμαστε νικητές. ”

“ Το κατακτήσαμε δίκαια και ίσως για αυτό κάνουμε τα πράγματα σωστά σε δύσκολα παιχνίδια, όπως εκείνο με την Wolves και δεν μας πιάνει πανικός. ”

Η νίκη στη Μαδρίτη άλλαξε τα πάντα για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com