Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gomez: «Έχουμε μάθει όλοι το σύστημα του προπονητή»

Gomez: «Έχουμε μάθει όλοι το σύστημα του προπονητή»

Το μυστικό της επιτυχίας της Liverpool των τελευταίων ετών αποκάλυψε ο Joe Gomez με τις τελευταίες του δηλώσεις στην Liverpool Echo, το οποίο φυσικά είναι η αφομοίωση του συστήματος και των τεχνικών του Γερμανού από όλους τους παίκτες.

“ Ο προπονητής έχει φτιάξει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού και όλοι εμείς τον έχουμε μάθει και τον έχουμε αφομοιώσει. Εγώ προσωπικά ήμουν τυχερός, γιατί ήρθε στην ομάδα λίγους μήνες μετά από εμένα. ”

“ Όλοι όσοι έχουν περάσει από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν πως θέλουν να παίζει και ποια είναι φιλοσοφία του. ”

“ Στις προπόνηση κάνουμε πολλές ασκήσεις 11 εναντίον 11 και έτσι δίνει έμφαση, στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνιζόμαστε. ”

“ Είναι ένας κορυφαίος προπονητής και τα εύσημα πρέπει να πάνε σε εκείνον. Ακόμη και όταν μεσολαβούν μικρά χρονικά διαστήματα μεταξύ των παιχνιδιών, καταφέρνει να περάσει το μήνυμα που θέλει. ”

“ Ο τρόπος παιχνιδιού μας φαίνεται και στις προπονήσεις. Ο προπονητής φροντίζει να γνωρίζει καθένας να ξέρει ποιος είναι ο ρόλος του. ”

Αποθέωσε Klopp ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com