Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα τα δώσω όλα, θέλω και την PL και το UCL»

Mane: «Θα τα δώσω όλα, θέλω και την PL και το UCL»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε συνέντευξη ο Sadio Mane και αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους για την φετινή σεζόν και στο αποψινό παιχνίδι με την Wolves στο Molineux.

Τόνισε πως θα τα δώσει όλα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και φέτος:

“ Όσο η ομάδα είναι επιτυχημένη, είμαι και εγώ επιτυχημένος. Πιστεύω πως είναι αναγκαίο να θυσιαστώ και να τα δώσω όλα για την ομάδα και εκείνη σίγουρα θα μου το ανταποδώσει. ”

“ Σίγουρα έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα με τον σύλλογο, αλλά θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα. Θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια, δηλαδή την Premier League και το Champions League ξανά. Δεν θα είναι εύκολο και το γνωρίζουμε αυτό. ”

“ Έχετε όμως δει τα τελευταία χρόνια, πως όλα είναι πιθανά και μπορούμε να το κάνουμε ξανά. Πρέπει απλά να παραμείνουμε διψασμένοι και να τα δώσουμε όλα ως το τέλος. ” Είπε ο Mane.

“ Όταν χάσαμε στον τελικό του Champions League από την Real Madrid, πιστεύω πως άλλαξαν όλα και είπαμε στους εαυτούς μας, ότι όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε έναν μικρό μέσο όρο ηλικίας και θεωρώ πως άλλαξαν όλα από αυτό το παιχνίδι. ”

“ Αποκτήσαμε μεγαλύτερη πίστη και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους, οπότε γιατί να μην προσπαθήσουμε; Θεωρώ πως όλα έχουν πάει καλά από τότε. ”

Για τον αποψινό αγώνα:

“ Έχουν μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα. ”

“ Έχουμε όμως και εμείς μια καλή ομάδα και πλέον διαθέτουμε και εμπειρία στην Premier League. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε πως να το διαχειριστούμε και αυτό αποτελεί ένα πλεονέκτημα. ”

“ Δεν θα είναι εύκολο και θα το πάρουμε πολύ σοβαρά. Παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, αν θέλεις να καταφέρεις πράγματα, αυτό πρέπει να κάνεις. ”

Να επιστρέψει στα γκολ θέλει απόψε ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com