Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/1/1988 Νίκη επί της «εξόριστης» Charlton (vid)

Σαν σήμερα: 23/1/1988 Νίκη επί της «εξόριστης» Charlton (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την «εξόριστη» Charlton στο Selhurst Park για το πρωτάθλημα, διευρύνοντας το αήττητο τους για 24ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Το παιχνίδι στο Shelhurst Park συγκέντρωσε το μεγαλύτερο κοινό που είχαν οι κατά συνθήκη γηπεδούχοι (η έδρα τους είναι The Valley), τα τελευταία 8 χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον εκφωνητή του παιχνιδιού, ήταν 7 φορές την υψηλότερη προσέλευση κοινού που είχαν ως τότε!

Η αιτία βέβαια δεν ήταν άλλη από τους Reds και το αήττητο  τους, το οποίο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν. Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις, θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ. Ότι όμως δεν κατάφεραν οι παίκτες της Charlton, το έκαναν οι Κόκκινοι με τον Peter Beardsley στο 30′.

Με Beardsley, Barnes και Houghton να δίνουν ένα τρελό ρυθμό στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κόκκινοι διεύρυναν το σκορ υπέρ τους με ένα δύσκολο και ωραίο γκολ του John Barnes στο 60′, που ήταν και το τελικό για το παιχνίδι. Έτσι οι Reds διεύρυναν το αήττητο τους για 24ο παιχνίδι και συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα για την κατάκτηση του τίτλου.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 28.095 θεατές και διαιτητής ήταν ο G. M. Tyson.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 23/1/1988 Νίκη επί της «εξόριστης» Charlton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com