Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Εξαιρετική η Liverpool»

Guardiola: «Εξαιρετική η Liverpool»

Συνέντευξη τύπου του Pep Guardiola χωρίς αναφορά στην Liverpool δεν γίνεται και ο Καταλανός τεχνικός είπε να μην αλλάξει τις παραδόσεις, όταν μίλησε στα media ενόψει του αποψινού αγώνα με την Sheffield United στο Bramall Lane.

“ Δεν μπορούμε να αρνηθούμε πως η Liverpool είναι εξαιρετική και στο ποδόσφαιρο που παίζει στα αποτελέσματα που παίρνει. ” Είπε ο Guardiola.

“ Εγώ όμως και τις 24 ώρες της ημέρας σκέφτομαι την δικιά μου ομάδα και που βρίσκεται εκείνη και πως μπορεί να βελτιωθεί. Δεν μου τραβάνε την προσοχή άλλες ομάδες, άλλα πρωτάθλημα ή στην προκειμένη περίπτωση η Liverpool. ”

“ Το πρόβλημά μας είναι ότι δεχόμαστε πολλά γκολ σε λίγες ευκαιρίες. Είναι δύσκολο να το λύσουμε αυτό και σε αυτόν τον τομέα χρειαζόμαστε βελτίωση. ”

“ Δεν ξέρω πόσα γκολ έχουμε σκοράρει, αλλά είναι περισσότερα από εκείνα της Liverpool, οπότε η επίθεσή μας είναι καλή. 

“ Δεν έχω τα στατιστικά μαζί μου, αλλά δεν νομίζω πως δεχόμαστε περισσότερες φάσεις ανά αγώνα σε σχέση με πέρυσι. Δεχόμαστε γκολ με λίγες φάσεις και δεν θα έπρεπε να χάνουμε έτσι βαθμούς. ”

“ Στο παιχνίδι με την Tottenham, δεχθήκαμε δύο γκολ από τα δύο σουτ που είχαν στην εστία. Η Norwich έκανε τρία σουτ και σκόραρε τρία γκολ. ”

“ Όταν συμβαίνουν αυτά, είναι δύσκολο να παλέψεις με την Liverpool. Πρέπει να βελτιωθούμε. ”

Ο Fabinho σουτάρει και διαμορφώνει το 1-0 για την Liverpool μόλις στο έκτο λεπτό στον αγώνα με την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com