Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kylian Mbappe: «Η Liverpool είναι Μηχανή»

Kylian Mbappe: «Η Liverpool είναι Μηχανή»

Ο επιθετικός της Paris St-Germain Kylian Mbappe, περιέγραψε τη Liverpool σαν μια ‘μηχανή’ καθώς κυνηγά να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα από το 1990 και δήλωσε στο BBC Sport, ότι νιώθει 100% ευτυχισμένος στη Γαλλική πρωτεύουσα αν και το όνομα του συνεχίζει να συνδέεται με αυτό της Real Madrid.

Ο Mbappe –που θεωρείται ο καλύτερος πιο νέος επιθετικός στον κόσμο, θα ενδιέφερε και τους Κόκκινους αν ο Jurgen Klopp δεν δήλωνε ότι ο μισθός του Γάλλου βρίσκεται έξω από τα όρια που μπορεί να συναντήσει η ομάδα.

Ο 21 χρονών πάντως παίκτης που έφτασε στο Παρίσι το 2017 για 165 εκατομμύρια λίρες, επιβεβαίωσε πρόσφατα την πίστη του στην ομάδα της Paris, κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης της φιλανθρωπικής οργάνωσης ‘Inspired by Kylian Mbappe (IBKM)’.

Δεν παρέλειψε όμως να δηλώσει ότι πάντα βρίσκει χρόνο να παρακολουθήσει τους αγώνες πρωταθλήματος των Κόκκινων, με θαυμασμό μάλιστα όπως λέει ο ίδιος.

«Αυτό που κάνει η Liverpool αυτή τη στιγμή είναι καταπληκτικό» είπε.

«Είναι σαν μια μηχανή που έχει βρει τον ρυθμό της και είναι σαν να λένε ‘ας παίξουμε ξανά, ας παίξουμε ξανά’.»

«Δεν έχουν χάσει κανέναν αγώνα. Όταν τους παρακολουθείς νομίζεις ότι είναι εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Τα παιδιά εστιάζουν συνεχώς, παίζουν κάθε 3 μέρες και κερδίζουν, κερδίζουν, κερδίζουν.»

«Το πρόβλημα πλέον είναι ότι όλοι τους παρακολουθούν και όλοι προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να δουν τι μπορούν να καταφέρουν εναντίον τους.»

«Πρέπει λοιπόν να αποδείξουν ότι είναι πολύ δυνατοί, αλλά δεν νομίζω να έχουν θέμα γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό manager.»

Στη συνέχεια ο Mbappe δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του στο Παρίσι και νιώθει υποχρεωμένος απέναντι στην PSG που τον βοήθησε πολύ από την επόμενη μέρα της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν και έχει ακούσει τις φήμες για ενδεχόμενη μεταγραφή του, αυτό που προέχει είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους με την Paris και το καλοκαίρι θα επανεξετάσει τις επιλογές του.

Kylian Mbappe: «Η Liverpool είναι Μηχανή»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com