Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Στόχος και όνειρό μου να γίνω προπονητής της Liverpool, αλλά … »

Gerrard: «Στόχος και όνειρό μου να γίνω προπονητής της Liverpool, αλλά … »

Ο Jürgen Klopp ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Liverpool, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένει όνειρο του Steven Gerrard να γίνει προπονητής της ομάδας του, κάτι που παραδέχθηκε στο Greatest Podcast του Jamie Carragher.

Αρχικά μίλησε για την έλλειψη εμπειρίας που είχε όταν ανέλαβε τους Rangers:

“ Αυτό με ανησυχούσε και πιστεύω πως όλοι γνώριζαν, συμπεριλαμβανομένων και των media, πως θα υπήρχε περιθώριο, για να μάθω την δουλειά. Ακόμη και τώρα κάνω λάθη και θα κάνω και άλλα λάθη. ”

“ Αν έμενα για περισσότερο καιρό στην Liverpool, ίσως αυτή η ευκαιρία στους Rangers να μην ερχόταν και ίσως να ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν. Ίσως η συγκεκριμένη δουλειά να είναι φτιαγμένη για εμένα, αλλά ναι είναι αλήθεια πως ήρθε πολύ σύντομα. ”

Αν θέλει να αναλάβει την Liverpool:

“ Δεν θα αναλάβω την Liverpool λόγω των όσων είπε ο Jürgen. Είμαι αρκετά ώριμος, για να γνωρίζω ότι θα πρέπει να είμαι έτοιμος για την δουλειά. ”

“ Είναι πολύ κολακευτικό που το είπε ο Jürgen, επειδή είναι αυτός που είναι, όπως και ότι υπάρχει αρκετός κόσμος, που πιστεύει πως αν φύγει ο Jürgen σε δύο χρόνια, θα είμαι εγώ ο επόμενος. ”

“ Εγώ όμως δεν το πιστεύω και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. ” Τόνισε ο Steven Gerrard.

“ Αν μου γίνει η πρόταση, τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά, γιατί θα στο έχει προτείνει η Liverpool. Αυτή τη στιγμή όμως με ό,τι κάνω είμαι καλά, ήρεμος και χαρούμενος. ”

“ Θα ήμουν εντάξει, αν έμενα στους Rangers για άλλα δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια. Αυτό θα σημαίνει πως κάτι κάνω καλά και είμαι χαρούμενος. ”

“ Αν ο Jürgen μείνει στην Liverpool για άλλα τέσσερα ή πέντε χρόνια, τότε όλα θα είναι τέλεια. Αν η Liverpool αποφασίσει, πως κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εμένα για την δουλειά μετά τον Jürgen, τότε όλα καλά και κανένα πρόβλημα. ”

“ Για εμένα είναι ένας να γίνω όσο καλύτερος μπορώ, όταν έρθει η ευκαιρία. Δεν με πειράζει, αν είναι σε δύο ή σε δέκα χρόνια. ”

“ Δεν θα προπονώ για 20 ή 30 χρόνια και θέλω να προπονήσω στην Premier League κάποια στιγμή. Εννοείται πως το ιδανικό για εμένα, θα είναι να το κάνω με την ομάδα μου, την Liverpool, αλλά δεν είμαι αφελής, για να πιστεύω, ότι θα το κάνω, επειδή ήμουν καλός παίκτης για την Liverpool. ”

“ Πρώτα από όλα, πρέπει να αποδείξω πως μπορώ να το κάνω. Αυτό μπορεί να συμβεί στους Rangers ή κάπου αλλού. ”

“ Ο στόχος μου και το όνειρό μου είναι να γίνω ο προπονητής της Liverpool. Εννοείται πως είναι αυτό. Θα ήταν ψέματα, αν έλεγα πως δεν είναι. ”

Ο Steven Gerrard θέλει να διαδεχθεί τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com