Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Phillips: «Το απολαμβάνω και βελτιώνομαι καθημερινά»

Phillips: «Το απολαμβάνω και βελτιώνομαι καθημερινά»

Ο κεντρικός αμυντικός συνδύασε το ντεμπούτο του για τους κόκκινους με ένα clean sheet εναντίον της Everton στο τρίτο γύρο του FA Cup στο Anfield την Κυριακή.

Μια τέτοια ευκαιρία ήρθε για τον 22χρονο αφού επέστρεψε στο σύλλογο στην αρχή του μήνα, όταν επιτεύχθηκε συμφωνία με τη Stuttgart, όπου είχε δοθεί δανεικός, για την επιστροφή του.

«Είναι προφανές ότι είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου μέχρι τώρα να παίζω σε ντέρμπι στο Anfield στο FA Cup, κερδίζοντας το παιχνίδι και καταφέρνοντας ένα clean sheet», δήλωσε ο Phillips στο Liverpoolfc.com.

«Θέλω να πω πως δεν μπορείς πραγματικά να ζητήσεις πολύ περισσότερα από το επαγγελματικό σου ντεμπούτο για τη Liverpool. Πρέπει να το απολαύσω τώρα.

«Βρισκομαι σ’ένα μεγάλο σύλλογο αυτή τη στιγμή, επειδή τα πάνε τόσο καλά. Φυσικά, το απολαμβάνω, απολαμβάνω την προπόνηση υψηλού επιπέδου κάθε μέρα. Έτσι βελτιώνομαι πολύ ως παίκτης.

«Είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα από καλά παλικάρια, γι ‘αυτό και υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα».

Ο Jürgen Klopp ανέφερε ότι «η κατάσταση που έχουμε» είναι ο λόγος για τον οποίο επέστρεψε ο Phillips, με τον Dejan Lovren, τον Joel Matip και τον Fabinho να ειναι τραυματισμένοι.

Η επιστροφή στο αγγλικό ποδόσφαιρο απαιτούσε σύντομο χρονικό διάστημα προσαρμογής, αλλά ο Phillips και σία εκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση στην αμυνα για να κρατησουν την πλευρά του Carlo Ancelotti μακριά απ’την εστία του Adrian.

«Προφανώς έχω προπονηθεί πολύ με την ομάδα», συνέχισε ο αμυντικός απ’το Bolton. «Αλλά ξοδεύοντας τέσσερις ή πέντε μήνες παίζοντας διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου σε μια διαφορετική χώρα, [με τον αγώνα με την Everton] συνειδητοποίησα πόσο διαφορετικές είναι οι μορφές του παιχνιδιού.

«Ήταν ένα σοκ για μένα τα πρώτα 10 λεπτά με το πόσο γρήγορα το παιχνίδι ήταν επειδή έχω συνηθίσει σε ένα πιο αργό παιχνίδι στη Γερμανία.

«Αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις αυτό και να κάνεις τη δουλειά σου. Ευτυχώς καταφέραμε να το κάνουμε αυτό με clean sheet.

«Νόμιζα ότι ήταν μια εξαιρετική απόδοση της ομάδας. Τα δώσαμε όλα. Ήταν προφανώς ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Η ομάδα άλλαξε πάρα πολύ, γι ‘αυτό είναι μια ομάδα που δεν έχει παίξει μαζί για πολύ. Ήμουν μακριά για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και είμαι εδώ την τελευταία μιάμιση εβδομάδα , αλλά έπρεπε να προσαρμοστώ.

«Αλλά δείξαμε τι μεγάλη ομάδα παικτών έχουμε και τι χαρακτήρα έχουμε στην ομάδα γιατί κρατήσαμε ένα clean sheet και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη».

Οι Reds πανηγυρίζουν το μοναδικό τέρμα του Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com