Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποδαρικό με το δεξί στο 2020 με Salah και Mane οι Reds!

Ποδαρικό με το δεξί στο 2020 με Salah και Mane οι Reds!

Νέα χρονιά, νέα δεκαετία και νέα νίκη για την Liverpool! Μπορεί να άλλαξε ο χρόνος, αλλά για τους Reds δεν άλλαξε απολύτως τίποτα και συνέχισαν με νίκη 2-0 επί της Sheffield United την πορεία τους προς τον τίτλο της φετινής Premier League.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου ήταν ανώτεροι από τις πρώτες στιγμές του ματς και φιλοδώρησαν με δύο τέρματα τους Blades. Mo Salah και Sadio Mane οι σκόρερ για την ομάδα του Jürgen Klopp που βρίσκεται στο +13 από την Leicester, με έναν αγώνα λιγότερο.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή, η οποία προοριζόταν να ήταν ο Naby Keita (τραυματίστηκε στο ζέσταμα), αλλά τελικά ξεκίνησε ο James Milner παρατάχθηκαν οι Reds στον αγώνα με τους Blades και ξεκίνησαν ορεξάτοι στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον Mo Salah μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Robertson. Οι Blades απάντησαν στο 8′ με τον McGoldrick και η Liverpool πλησίασε στο δεύτερο γκολ, ξανά με τον Mo Salah, όταν ο Henderson απέκρουσε εντυπωσιακά το αριστερό σουτ του Αυγύπτιου, ενώ και η προσπάθεια του Wijnaldum έφυγε εκτός εστίας στο 19′. Η ομάδα του Klopp συνέχισε να είχε την κατοχή, αλλά ο Henderson σταμάτησε ξανά τον Salah στο 30′ και δεν άφησε τους Reds να κάνουν το 2-0. Το σύνολο του Chris Wilder ήταν πολύ καλά οργανωμένο και δεν επέτρεψε στους Πρωταθλητές Κόσμου να δημιουργήσουν άλλες στιγμές για γκολ στο πρώτο μέρος και μάλιστα θα μπορούσαν να γίνει εκείνο απειλητικό στο 45′, όταν ο Virgil van Dijk σταμάτησε την αντεπίθεση της Sheffield με ένα εξαιρετικό τάκλιν.

Β’ Ημίχρονο: Κοντά στο γκολ με ένα μακρινό σουτ του Bobby Firmino έφτασαν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος στο 57′, όπως και στο 60′ με την μπαλιά του Salah που κατέληξε στο αριστερό δοκάρι και έπειτα στην αγκαλιά του Henderson. Τελικά όμως η Liverpool βρήκε το δεύτερο γκολ που έψαχνε στο 64ο λεπτό με τον Sadio Mane, τον οποίο και βρήκε με εξαιρετική πάσα σε καλή θέση μέσα στην περιοχή ο Salah και εκείνος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την απόκρουση του Henderson σε πρώτο χρόνο. Οι Reds συνέχισαν και ήθελαν και το τρίτο γκολ, στο οποίο και πλησίασαν δύο φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο 70′, πρώτα με Firmino και έπειτα με τον Mo Salah. Στο 74′ ο Henderson των Blades σταμάτησε και τον Sadio Mane, πριν περάσει εκτός ο Σενεγαλέζος, για να μπει στο ματς ο Divock Origi στο 78′. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην επανάληψη στο 87′, όταν ο McBurnie δεν κατάφερε από κοντά να μειώσει σε 2-1. Στο 89′ ο Klopp πραγματοποίησε την δεύτερη αλλαγή του στον αγώνα, με τον Lallana να αντικαθιστά τον Robertson και με τον James Milner να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Harvey Elliott πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League με την φανέλα της Liverpool, καθώς πήρε την θέση του σκόρερ, Mo Salah. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την Everton στο Anfield για τον τρίτο γύρο του FA Cup.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson (Lallana 88′), Henderson, Wijnaldum, Milner, Salah (Elliott 90+2′), Mane (Origi 78′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Phillips, Williams, Jones

Sheffield United: Henderson, Basham, Egan, O’Connell, Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens, McGoldrick (Sharp 65′), Mousset (McBurnie 65′)

Έμειναν στον πάγκο: Verrips, Jagielka, Besic, Osborn, Robinson.

Εύκολα με Salah και Mane η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com