Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παίζει με Everton ο Keita

Δεν παίζει με Everton ο Keita

Για βασικός προοριζόταν ο Naby Keita στον χθεσινοβραδινό αγώνα της Liverpool μα την Sheffield United, αλλά στάθηκε άτυχος κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και αποκόμισε τραυματισμό, που δεν του επέτρεψε την συμμετοχή στο ματς με τους Blades.

Ο μέσος από τη Γουινέα θα εξεταστεί τις επόμενες ώρες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά ο Jürgen Klopp δήλωσε πως δεν αναμένεται να προλάβει το Merseyside Derby της Κυριακής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Klopp για τον τραυματισμό του Naby:

“ Δεν ξέρω ακριβώς τι τραυματισμός ήταν, αλλά ήταν στην βουβωνική χώρα. Μπορώ όμως να πω από τώρα, πως δεν θα παίξει με την Everton. ”

“ Αυτό μας αφήνει με 12 ενήλικες παίκτες και τα παιδιά. Αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. ”

“ Δεν έχω ιδέα τι συνέβη και τραυματίστηκε, αλλά νομίζω πως ένιωσε μια ενόχληση στο τελευταίο σουτ της προθέρμανσης. Ήρθε στα αποδυτήρια και είχε ενοχλήσεις. ”

“ Όλοι όσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο έχουν πάθει τον συγκεκριμένο τραυματισμό και δεν είναι ωραίος. Πονάει πολύ. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν ξέρω ακριβώς πόσο σοβαρός τραυματισμός είναι και πόσο χρόνο θα χρειαστεί, αλλά μπορώ να πω από τώρα, πως δεν θα είναι έτοιμος την Κυριακή. ”

Ο Naby Keita τέθηκε εκτός από το Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com