Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Αποτελεί παράδειγμα ο Joe Gomez»

Henderson: «Αποτελεί παράδειγμα ο Joe Gomez»

Ο αρχηγός της Liverpool Jordan Henderson έχει ξεχωρίσει τον Joe Gomez ως έναν παίκτη που έχει γίνει κινητήρια δύναμη για τους Reds αυτή τη σεζόν.

Οι τραυματισμοί των Dejan Lovren και Joel Matip είδαν τον Jurgen Klopp να έχει τον Gomez καιτον Virgil van Dijk στο κέντρο της άμυνας.

Ο Άγγλος διεθνής εκμεταλλεύτηκε την απουσία των συμπαικτών του και έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις για να βοηθήσει να κρατήσει τη Liverpool στην πρώτη θέση.

Ενάντια στη Wolves την Κυριακή, ο 22χρονος ονομάστηκε Man of the Match καθώς βοήθησε να καταγράψει ένα κρίσιμο clean sheet – το τέταρτο της σεζόν στην Premier League.

Μιλώντας στο αποψινό πρόγραμμα του αγωνα με την Sheffield United, ο Henderson δήλωσε: «Υπήρχε μεγάλη έμφαση στην έλλειψη των clean sheet, μπορώ να σας πω τώρα ότι μας απασχολεί όλους, όχι μόνο τους οπαδούς. εμείς οι ίδιοι επρόκειτο να γίνουμε καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα και έχουμε δει μια βελτίωση, αλλά δεν αισθανόμαστε τελείως ικανοποιημένοι γι ‘αυτό – θέλουμε περισσότερα.

«Υιοθετούμε ένα πρότυπο, το πετυχαίνουμε, και στη συνέχεια κοιτάμε να το ξεπεράσουμε. Δεν σταματάμε ποτέ να συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα.

«Ένας άνθρωπος που έχει ενσωματώσει αυτο το δόγμα ήταν ο Joe Gomez. Η αρχή της σεζόν του δεν ήταν απλή, είχε να αντιμετωπίσει προκλήσεις και προβλήματα.

«Όλοι γνωρίζουμε τι τεράστιο ταλέντο ειναι ο Joe, αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει να ‘χεις επιμονή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχει βελτιωθεί και παίζει με τόση αυτοπεποίθηση.

«Ο Joe δεν νοιάζεται για ατομικό έπαινο και αυτός θα είναι ο πρώτος να το παραδεχτεί ότι, από την άποψη της συμβολής στην ομάδα, έχει ακόμα περισσότερα να δώσει.

«Αλλά νομίζω ότι η περίπτωσή του είναι ένα καλό παράδειγμα για κάθε παίκτη που σκληρή δουλειά και μόνο σκληρή δουλειά είναι η πορεία προς την επίτευξη κάτι ιδιαίτερου – είτε ως άτομο είτε ως ομάδα.

«Ανεξάρτητα από όλες τις συζητήσεις γύρω μας αυτή τη στιγμή, μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς της Liverpool ότι δεν θα αλλάξουμε την προσέγγισή μας σε καμία στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας.

«Μέχρι το τελευταίο λλεπτό του τελευταίου παιχνιδιού, ο μοναδικός στόχος μας είναι να είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα από ό, τι στο προηγούμενο.

«Είναι μια προσέγγιση που μας εξυπηρετούσε καλά μέχρι τώρα και δεν υπάρχει πιθανότητα να την αλλάξουμε».

Εξαιρετικός τον τελευταίο μήνα ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com