Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν φοβόμαστε την ήττα»

Klopp: «Δεν φοβόμαστε την ήττα»

Ένα πολύ μεγάλο σερί νικών τρέχει η Liverpool στην Premier League, έχοντας φτάσει τις 18 μετά από 19 αγωνιστικές και τον Jürgen Klopp δεν τον φοβίζει σε καμία περίπτωση η ήττα και η διακοπή του σερί, όπως τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν τον φοβίζει η ήττα:

“ Στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα, όχι δεν μας φοβίζει η ήττα, αλλά γνωρίζουμε πως είναι ένα από τα τρία από τα πιθανά αποτελέσματα. Είτε θα νικήσεις, είτε θα φέρεις ισοπαλία, είτε θα χάσεις. ” Απάντησε.

“ Με απασχολούν πολύ περισσότερο αλλά πράγματα. Θα ήθελα μια εύκολη ζωή, αλλά δεν την έχω. Πάντα όμως προσπαθώ να αυξάνω τις πιθανότητες μας για νίκη, αλλά παίζει και η άλλη ομάδα ποδόσφαιρο. ”

“ Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο Arsene Wenger τις μέρες των «Invincibles» και αν ήξερε πριν τον αγώνα πως επρόκειτο να νικήσουν. ”

“ Αυτό όμως δεν συμβαίνει με εμένα. Θα ήταν πολύ όμορφο, αν ίσχυε και με εμένα, αλλά δεν ισχύει. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι δεν φοβόμαστε την ήττα. Εγώ ποτέ δεν την φοβήθηκα. Είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα, αλλά δεν την φοβάμαι. ”

“ Προσπαθώ να βρίσκω όσες περισσότερες λύσεις γίνεται, για να κερδίζουμε τον αγώνα. Κάποιες φορές δουλεύει και κάποιες όχι. ”

Ποτέ δεν φοβήθηκε την ήττα ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com