Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας με την Wolves»

Klopp: «Δεν ήμασταν ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας με την Wolves»

Ο Jurgen Klopp εξήγησε γιατί «σκότωσε τη νικήτρια διάθεση» στα αποδυτήρια της Liverpool, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της.

Και ο προπονητής των Reds απάντησε στον πρώην προπονητή της Arsenal Arsene Wenger όταν αυτός είπε πως οι παίκτες του δεν φοβούνται να χάσουν.

Οι πρωτοπόροι έφτασαν στα μισά της σεζόν έχοντας πάρει 55 από τους 57 βαθμούς μετά από ένα 1-0 θρίαμβο ενάντια στην Wolves την Κυριακή.

Ωστόσο, οι παίκτες της Liverpool παραδέχτηκαν μετά το παιχνίδι ότι δεν είχαν την καλύτερη μορφή τους ενάντια στους αντιπάλους

Και ο Klopp είπε: «Δεν ξέρω ακριβώς τι είπαν μετά, αλλά δεν ήμασταν ικανοποιημένοι με όλα τα μέρη του παιχνιδιού.

«Ήμασταν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά το παιχνίδι μας έδωσε αρκετό χώρο για βελτίωση, δεν χρειάζεται να είσαι σούπερ ποδοσφαιρικός εγκέφαλος για να το δεις.

«Είπα τι σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει καλύτερα αμέσως μετά το παιχνίδι και ίσως αυτό σκότωσε τη διάθεση.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ.

«Δεν το κάναμε ποτέ και δεν πρέπει να αρχίσουμε να ψεύδουμε τον εαυτό μας πως όλα είναι καλά όταν δεν είναι γιατί πρέπει να σιγουρευτούμε ότι θα βελτιωθούμε, θα το κάνουμε 100%.»

Ο Wenger είναι πεπεισμένος ότι η Liverpool μπορεί να αναπαράγει την Arsenal του 2003/04 και να πάει όλη την σεζόν αήττητη.

Ο Γάλλος πιστεύει ότι η πορεία των Reds τους επέτρεψε «να χάσουν τον φόβο ήττας».

Αλλά ο Klopp απάντησε: «Δεν φοβάσαι να χάσεις στην κατάσταση που βρισκόμαστε, αλλά ξέρεις ότι είναι εφικτό – είναι ένα από τα τρία πιθανά αποτελέσματα

«Δεν είμαι σίγουρος για το τι σκεφτόταν ο Arsene Wenger το 2003-2004.

«Μπορώ μόνο να πω ότι δεν φοβόμαστε να χάσουμε, δεν το έκανα ποτέ, είναι μια πιθανότητα, αλλά δεν φοβάμαι. Προσπαθώ να δημιουργήσω όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις για να κερδίσω το παιχνίδι, μερικές φορές λειτουργεί, μερικές φορές όχι. »

«Έτσι λοιπόν, όλοι ήταν σαν,» Πω πω, επιστρέφετε από το Qatar και παίζετε ετσι εναντίον της Leicester; «Έτσι είναι μερικές φορές, αλλά οι συνέπειες ήρθαν τρεις ημέρες αργότερα αυτή τη φορά.

«Παίξαμε Leicester, Wolves και Sheffield United, (αυτές) είναι οι ομάδες ακριβώς πίσω από μας στα στατιστικά οσον αφορά την φόρμα. Ίσως η Everton να είναι εκεί τις τελευταίες εβδομάδες – και αυτός είναι ο επόμενος αντίπαλος, παρεμπιπτόντως.

«Παίζουμε ομάδες με πολύ καλή φόρμα και αυτό το σεβόμαστε 100%.»

Ο Klopp στον αγώνα της Κυριακής με την Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com