Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Ο Trent μπορεί να γίνει το καλύτερο δεξί μπακ του κόσμου»

Milner: «Ο Trent μπορεί να γίνει το καλύτερο δεξί μπακ του κόσμου»

Ο Trent Alexander-Arnold εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις και σύμφωνα με τον James Milner, μπορεί να γίνει το καλύτερο δεξί μπακ του κόσμου, αν βέβαια δεν είναι ήδη.

Ο Millie μίλησε για τον Trent και ρωτήθηκε αν μπορεί να γίνει το καλύτερο δεξί μπακ του κόσμου:

“ Ναι, 100%. Έχει πολλά να πετύχει ακόμη και δεν θέλουμε να χάσει το μυαλό του, αν και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί υπάρχουν πολλά άτομα δίπλα του στα αποδυτήρια και τον συμβουλεύουν. ”

“ Έχει αποκομίσει μεγάλη εμπειρία από τα παιχνίδια, στα οποία έχει αγωνιστεί. Έχει παίξει σε τελικούς Champions League, μεγάλα παιχνίδια και μάχεται για το πρωτάθλημα. Θα κάνει λάθη, αλλά πρέπει να ανακάμπτει μετά από αυτά. Θα υπάρξουν και απογοητεύσεις, αλλά η ποιότητα που διαθέτει είναι απίστευτη. ”

“ Πιστεύω πως έχει πολλά ακόμη να δώσει και θα συνεχίσει να βελτιώνεται τα επόμενα χρόνια. Θα είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Liverpool τις επόμενες σεζόν. ”

“ Ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία, είναι η νοοτροπία που έχει. Μπορείς να θαυμάζεις τις ικανότητές του, αλλά η νοοτροπία του είναι σπουδαία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. ” Είπε ο Milner.

“ Αν συνεχίσει όπως τώρα, τότε ο κόσμος θα μιλάει για εκείνον για πολλά ακόμη χρόνια. ”

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν καταπληκτικός κόντρα στην Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com