Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή»

Milner: «Το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή»

Ο James Milner στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του μίλησε για τον Trent Alexander-Arnold και στο δεύτερο αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να κατακτήσει την Premier League.

Μίλησε για το πρωτάθλημα και την πολύ καλή βαθμολογική θέση που κατέχει η ομάδα:

“ Θα είμαστε μια χαρά όσο κανένας από εμάς στο Melwood, δεν πιστεύει πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί. Στην καριέρα σου μαθαίνεις να μην υπερενθουσιάζεσαι στις καλές στιγμές και να μην σε παίρνει από κάτω στις κακές στιγμές. ”

“ Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί. Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια και διάφορα πράγματα μπορούν να συμβούν. Στρέφουμε την προσοχή μας κάθε φορά, μόνο στο επόμενο παιχνίδι. ”

Για την στήριξη των οπαδών πρόσθεσε:

“ Γνωρίζουμε πόσο πολύ θέλουν τον τίτλο. Τον θέλουμε και εμείς τόσο πολύ, γιατί πλέον έχουμε φτάσει τόσο κοντά. Νιώθουμε πως οι οπαδοί είναι στο πλευρό μας και έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα, όπως ακριβώς και τις προηγούμενες σεζόν. ”

“ Θα το κάνουμε όλοι μαζί. Η στήριξη που μας δείχνουν κάθε φορά είναι καταπληκτική. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να τους το ανταποδώσουμε στο τέλος της σεζόν. ” Τόνισε ο James Milner.

Ο James Milner ευχαριστεί τον κόσμο μετά την ολοκλήρωση του περσινού αγώνα με την Wolves στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com