Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλω η ομάδα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν έρθει ο διάδοχός μου»

Klopp: «Θέλω η ομάδα να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν έρθει ο διάδοχός μου»

Ο Jürgen Klopp μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Liverpool, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν σκέφτεται την διαδοχή του στην ομάδα, η οποία είναι δεδομένο πως δεν θα είναι εύκολη.

Σε μια συνέντευξη με το ESPN μίλησε για το νέο του συμβόλαιο και για το θέμα της διαδοχής του στην ομάδα:

“ Θα δούμε τι θα καταφέρουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν στιγμές, στις οποίες θα πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Πρέπει συνεχώς να βελτιώνεσαι, αλλά να κάνεις και αλλαγές και έχει λογική να κάνω τις αλλαγές, όπως είναι το rebuild εγώ και όχι ο επόμενος προπονητής, με αποτέλεσμα να σκεφτεί εκείνος πως ο Klopp ποτέ δεν θα έκανε τις συγκεκριμένες αλλαγές. ”

“ Αυτός ο σύλλογος έγινε πολύ σημαντικός για εμένα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αισθάνομαι υπεύθυνος σχεδόν για όλα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο. ”

“ Αυτό προσπαθήσαμε να δείξουμε με την ανανέωση του συμβολαίου. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε, αλλά και να βεβαιωθούμε πως αυτό μπορεί να επαναληφθεί μετά από εμένα. Ο σύλλογος πρέπει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όταν έρθει ο επόμενος προπονητής. ”

“ Αυτή τη στιγμή, όλοι στην ομάδα πιστεύουν πως χρειαζόμαστε την πολύ καλή σχέση που έχουμε ο ένας με τον άλλον. Πρέπει όμως αυτό να υπάρχει και στο μέλλον. Είναι σημαντικό. ”

Ο Klopp έχει ανανεώσει μέχρι το 2024.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com