Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η LIVERPOOL ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Η LIVERPOOL ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Πρωταθλήτρια κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία της η Liverpool!!! Οι Reds μπορεί να δυσκολεύτηκαν ξανά, αλλά έκαμψαν στην παράταση την αντίσταση της Flamengo χάρη στο γκολ του Bobby Firmino στο 109′

Όλα τα κύπελλα έχουν κατακτήσει πλέον οι Reds!
Α’ Ημίχρονο: Με τον Virgil van Dijk να επιστρέφει και τους Naby Keita και Oxlade-Chamberlain να ξεκινάνε άρχισαν στον τελικό οι Reds και έχασαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Bobby Firmino να αστοχεί από καλή θέση εντός περιοχής, ενώ ακολούθησαν και εκείνες των Keita και Alexander-Arnold στο 4ο και στο 5ο λεπτό. Στο 25′ έπρεπε να φτάσουμε, για να δημιουργήσει και η Flamengo την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς με τον Bruno Henrique, ο οποίος πέρασε τον Trent, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Joe Gomez. Ο ρυθμός μετά το 20ο λεπτό έπεσε όμως αισθητά, με αποτέλεσμα να μην έχουμε κάποια σημαντική ευκαιρία στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, αν και η Flamengo έδειχνε όλο και περισσότερο πως μπορεί να γίνει απειλητική. Δεν είχαμε όμως κάποιο τέρμα στο πρώτο μέρος.

Β’ Ημίχρονο: Δυνατά ξεκίνησαν και στην επανάληψη οι Reds και μάλιστα είχαν δύο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Πρώτα με τον Firmino στο 47′ που σημάδεψε δοκάρι και στο 50′ με την τελική του Salah, που έφυγε λίγο εκτός εστίας του Diego Alves. Οι Βραζιλιάνοι όμως και πάλι απάντησαν στις φάσεις της Liverpool με δύο προσπάθειες του Gabriel Barbosa. Η πρώτη έφυγε άουτ και η δεύτερη απομακρύνθηκε σε κόρνερ από τον Alisson Becker. Ο ίδιος απείλησε και στο 69′ με γυριστό, αλλά ο Alisson ήταν ξανά σε ετοιμότητα και μπλόκαρε σταθερά. Οι Reds αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στην πρώτη τους αλλαγή στο 75′, λόγω σοβαρού τραυματισμού του Chamberlain στον αστράγαλο. Ο Adam Lallana πέρασε αντί του Ox και λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε μια ευκαιρία, η οποία οδήγησε σε ένα σουτ του Alexander-Arnold. Ήταν όμως αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Diego Alves, ενώ μεγάλη επέμβαση πραγματοποίησε ο keeper της Flamengo στο 86′, για να αποκρούσει το καλό σουτ του Henderson. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με έναν πραγματικά κωμικό τρόπο, ο οποίος επιβεβαίωσε τις επιφυλάξεις που είχαμε για τον Abdulrahman Al-Jassim. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αρχικά υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή (εκτός περιοχής) του Mane από τον Rafinha, αλλά στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφασή του δεν έδωσε ούτε καν φάουλ εκτός περιοχής!

Α’ Ημίχρονο παράτασης: Η παράταση ξεκίνησε με την γνωστή πρόθεση της Flamengo για καθυστερήσεις, αλλά οι Reds βρήκαν την λύση και άνοιξαν το σκορ με μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 99ο λεπτό. Ξεκίνησε από μπαλιά του Henderson, που βρήκε τον Mane, εκείνος γύρισε καταπληκτικά στον Bobby Firmino και ο αγαπημένος μας Βραζιλιάνος άδειασε με φανταστική προσποίηση τον Diego Alves και έκανε τι 1-0 για την Liverpool. Αμέσως μετά το γκολ, η ομάδα μας έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες με Salah και van Dijk. Ο Diego Alves απέκρουσε και τις δύο.

Β’ Ημίχρονο: Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης δεν είχαμε πολλές στιγμές, αλλά αξιοσημείωτη ήταν η εκτέλεση φάουλ του Alexander-Arnold στο 114′.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Πέμπτη στην έδρα της Leicester.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Keita (Milner 100′, Oxlade-Chamberlain (Lallana 75′), Salah (Shaqiri 120+1′), Mane, Firmino (Origi 105′)

Subs: Adrian, Lonergan, Van den Berg, Williams, Hoever, Wijnaldum, Jones, Elliott

Flamengo: Diego Alves, Rafinha, Rodrigo Caio, Mari, Filipe Luis, Arao, Gerson (Lincoln 102′), Ribeiro (Diego 82′), De Arrascaeta (Vitinho 77′), Henrique, Barbosa

Subs: Cesar, Gabriel Batista, Rodinei, Rhodolfo, Rene, Diego, Reinier, Piris Da Motta, Thuler, Berrio.

Ο Firmino το χρυσό γκολ των Reds!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com