Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας»

Klopp: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας»

Η συνέντευξη του Jürgen Klopp από την Αυστρία και την Red Bull Arena ενόψει του αυριανού αγώνα με την Salzburg ολοκληρώθηκε και ο Γερμανός μίλησε για την σημασία του αγώνα, το Uefa Champions League, τον Sadio Mane, την Αυστριακή ομάδα και της φιλοδοξίες των Reds.

Ο Γερμανός για την Salzburg είπε:

“ Είναι μια πολύ καλή ομάδα και μου αρέσει. Πρέπει όμως να δείξουμε πως αξίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αν μας κερδίσουν, τότε το αξίζουν εκείνοι. Αν όμως περάσουμε εμείς, τότε θα το αξίζουμε. ”

“ Όλοι γνωρίζουν πως είναι ένας τελικός και η Salzburg θα θέλει να μας κερδίσει, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Είμαστε εδώ. ”

“ Μπορεί να μην είμαστε μια ομάδα που κερδίζει συνέχεια το Champions League, αλλά έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και θα παλέψουμε για τις ζωές μας. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μας αύριο. Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε κόντρα. “

Αν είναι σίγουρος για την πρόκριση:

“ Δεν είναι πως περιμένω να προκριθούμε αύριο. Περιμένω όμως να πραγματοποιήσουμε την καλύτερή μας εμφάνιση. ”

Αν έχει άγχος:

“ Δεν έχω άγχος, αλλά είμαι σε εγρήγορση. Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς και όταν κάτι είναι σημαντικό, το νιώθεις αυτό. ”

Γιατί δεν απέκτησε τον Sadio Mane από την Salzburg, όταν ήταν προπονητής της Dortmund:

“ Πολύ απλά ένιωσα πως εκείνη την περίοδο υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση στην Dortmund και η μεταγραφή, για να ολοκληρωθεί θα έπρεπε να ήταν 100% σωστή. Οι συνθήκες δεν ήταν σωστές. ”

Ρωτήθηκε από Νορβηγό δημοσιογράφο για τον Erling Haaland:

“ Είσαι από την Νορβηγία, σωστά; ” Ρώτησε ο Klopp τον δημοσιογράφο.

“ Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην πάρει την μπάλα στα πόδια του. Πρέπει να μην του αφήσεις την μπάλα, όπως και στους περισσότερους επιθετικούς. Δεν είναι ο μοναδικός καλός παίκτης που έχουν. ” Δήλωσε ο Γερμανός.

Για το clean sheet που κράτησε η ομάδα το Σάββατο:

“ Δεν είναι σημαντικό να κρατήσουμε και αύριο ένα. Είναι δύσκολο να το κάνεις συνέχεια, όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες. ”

“ Για αύριο το πιο σημαντικό είναι να το δούμε ως το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας και όχι όπως άλλο ένα παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση με την Premier League. ”

Klopp και Alisson πανηγυρίζουν το clean sheet του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com