Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salzburg – Liverpool (preview)

Salzburg – Liverpool (preview)

Έκτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool φιλοξενείται στην Red Bull Arena από την Red Bull Salzburg την Τρίτη στις 19:55 ώρα Ελλάδος, θέλοντας να πάρει την πρόκριση για την φάση των 16 της διοργάνωσης.

Οι Reds τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην Premier League, αλλά στην Ευρώπη έχουν μια ήττα και μια ισοπαλία σε 5 παιχνίδια και πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στην Αυστρία, για να μην συνεχίσουν στο Europa League.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους με οποιαδήποτε νίκη και οποιαδήποτε ισοπαλία, καθώς έχουν 10 βαθμούς και η Salzburg βρίσκεται στους 7. Η Napoli έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς και υποδέχεται την Genk στο San Paolo.

Ο Jürgen Klopp πήρε μαζί του στην Αυστρία 19 ποδοσφαιριστές, αλλά όχι τον Adam Lallana που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Gini Wijnaldum και Dejan Lovren, που προπονήθηκαν κανονικά σήμερα.

Εκτός με τους γνωστούς τραυματισμούς παραμένουν οι Fabinho, Clyne και Matip.

Ο Jürgen Klopp θα συνεχίσει τις αλλαγές και στα επόμενα παιχνίδια του Δεκεμβρίου με τους Sadio Mane και Divock Origi να είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στην βασική ενδεκάδα, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Gini Wijnaldum που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η Red Bull Salzburg βρίσκεται στην πρώτη θέση του Αυστριακού Πρωταθλήματος με 43 βαθμούς μετά από 17 αγώνες και το Σάββατο επικράτησε με 5-1 της Tirol. Πρώτος της σκόρερ είναι ο Erling Haaland με 8 γκολ στο Champions League και 16 στο πρωτάθλημα.

Όσο αφορά τους τραυματισμούς, ο Marsch θα στερηθεί τους Bernede, Farkas και Koita αύριο το βράδυ.

Στον αγώνα του Anfield η Liverpool ήταν μπροστά με 3-0, αλλά τελικά νίκησε με 4-3, αφού οι Αυστριακοί κατάφεραν με 3-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός, Danny Makkelie.

Για την πρόκριση στην Αυστρία οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com