Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της φετινής σεζόν»

Henderson: «Είναι ο μεγαλύτερος αγώνας της φετινής σεζόν»

Μαζί με τον Jürgen Klopp στη σημερινή συνέντευξη τύπου μίλησε ο Jordan Henderson και μάλιστα συμφώνησε με τον τεχνικό των Reds, δηλώνοντας πως ο αγώνα με την Salzburg είναι ο μεγαλύτερος της φετινής σεζόν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ρωτήθηκε αρχικά για τον ρατσισμό στον χώρο του ποδοσφαίρου:

“ Ο ρατσισμός είναι θέμα, για το οποίο μιλάμε πάρα πολύ. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας οι παίκτες, οι προπονητές και οι ομάδες. Να επιβάλλονται μεγαλύτερες ποινές και να υπάρχει καλύτερη επιμόρφωση. Δεν γίνεται να παριστάνουμε πως δεν συμβαίνει στην Αγγλία. Πρέπει να το πολεμήσουμε. ”

Για τον κρίσιμο αγώνα με την Salzburg:

“ Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της φετινής μας σεζόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτόν τον αγώνα και θα τα δώσουμε όλα, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. ” Τόνισε ο Henderson.

Για τον αντίπαλο:

“ Είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Μπορούν να μας κάνουν ζημιά στις αντεπιθέσεις και από τα στημένα.”

“ Έχουμε δει ξανά το παιχνίδι του Anfield και τα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Ελπίζουμε να το κάνουμε. ”

Τι πρέπει να κάνουν οι Reds στην Red Bull Arena:

“ Πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Είμαστε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δείξουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να το καταφέρουμε. ”

Για τον Sadio Mane που είχε παίξει στην Salzburg:

“ Είναι εκπληκτικό να παίζω μαζί του. Είναι εξαιρετικός το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και εκτός γηπέδου. Είναι πολύ όμορφο να τον βλέπεις να τα πηγαίνει τόσο καλά. ”

Jordan Henderson και Jürgen Klopp μετά το διπλό στο Vitality.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com