Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Χρυσή Μπάλα, Everton, μεταγραφές και Marco Silva

Ο Klopp για Χρυσή Μπάλα, Everton, μεταγραφές και Marco Silva

Την Everton υποδέχεται αύριο το βράδυ η Liverpool στο Anfield και ο Jürgen Klopp μίλησε πριν από λίγο στην συνέντευξη τύπου, κατά την οποία αναφέρθηκε στην Χρυσή Μπάλα που απονεμήθηκε χθες, την Everton, τις χειμερινές μεταγραφές και τον Marco Silva των Toffees.

Πρώτα μίλησε για την Χρυσή Μπάλα που κέρδισε ο Lionel Messi χθες το βράδυ:

“ Την απόφαση για την Χρυσή Μπάλα την παίρνουν οι δημοσιογράφοι. Έτσι το βλέπουν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Εγώ το βλέπω κάπως διαφορετικά, όπως και αρκετός κόσμος. ”

“ Ο Lionel Messi κατά πάσα πιθανότητα είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει στη ζωή μου, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιον αμυντικό που είχε πιο εντυπωσιακή σεζόν από τον van Dijk. ”

Για τον αυριανό αντίπαλο των Reds, Everton:

“ Περιμένουμε την Everton να βρίσκεται στα καλύτερά της. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. ”

“ Η Everton έχει ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. ”

Ρωτήθηκε για την βαθμολογική θέση των Toffees:

“ Η βαθμολογική θέση μιας ομάδας λέει την αλήθεια μόνο στο τέλος της σεζόν. ”

Αν θα πανηγυρίσει ξανά όπως στον περσινό Merseyside Derby:

“ Έπρεπε να απολογηθώ για τον πανηγυρισμό μου και όχι δεν θα συμβεί ξανά, ούτε στο derby. ”

Για τον Marco Silva πρόσθεσε:

“ Εννοείται πως τρέφω μια συμπάθεια για εκείνον. Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός προπονητή και το τελευταίο πράγμα, που χρειάζεται ο Marco αυτή τη στιγμή είναι να τον λυπάμαι. Είμαι στο πλευρό, διότι γνωρίζω πόσο δύσκολη δουλειά είναι.”

Αν θα πραγματοποιήσει μεταγραφές τον Ιανουάριο η ομάδα:

“ Ξέρετε πως εμείς δεν μιλάμε για αυτά τα θέματα, όπως κάνουμε πάντα. Πάντα όμως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μεταγραφές, αν προκύψει κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει. Αν δεν προκύψει, δεν θα κάνουμε. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Ποια ήταν η αντίδραση του μετά την κλήρωση στο FA Cup με την Everton:

“ Σίγουρα δεν πανηγύρισα τρέχοντας στο σαλόνι μου, όταν είδα την κλήρωση. ”

“ Σίγουρα είναι μια κλήρωση, που δεν θα ήθελαν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Everton. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς και ήρθε από τον πρώτο γύρο. Θέλουμε να το κερδίσουμε και να συνεχίσουμε. ”

Για τον τραυματισμό του Matip:

“ Ο Joel χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο. Ξεπερνάει τον τραυματισμό του, αλλά όχι όπως θα θέλαμε. Θα του πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. ”

“ Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά και έτοιμοι. ”

Τέλος, για τις απολύσεις προπονητών στην Premier League:

“ Μπορώ να μιλήσω μόνο για την δική μου περίπτωση. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πως υπήρχε αμφιβολία για εμένα. Θα έχεις όμως πίεση, όταν κάνεις την δική μου δουλειά. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

Δεύτερος στη Χρυσή Μπάλα ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com