Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/11/1991 Νίκη επί Swarovski εκτός με Dean Saunders (vid)

Σαν σήμερα: 27/11/1991 Νίκη επί Swarovski εκτός με Dean Saunders (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Souness θα κερδίσουν την Swarowski Tirol στην Αυστρία για το κύπελλο UEFA, με τον Dean Saunders να βάζει την δική του σφραγίδα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον αν και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Παρ’ όλα αυτά, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ανέλαβε δράση ο Dean Saunders και με δύο δικά του γκολ στο 57′ & 78′, σφράγισε τη νίκη επί των Αυστριακών, που θα ήταν η τελευταία τους χρονιά, στην μορφή αυτή (στην πορεία θα μετονομαστούν σε FC Wacker Innsbruck και αργότερα σε FC Tirol Innsbruck).

Ο σκόρερ και πρωταγωνιστής της συνάντησης, ένοιωσε ανακουφισμένος από την εμφάνισή του και τα δύο του γκολ, καθώς του είχε ασκηθεί έντονη κριτική για την απόδοσή του καθώς σενάρια μετεγγραφικά τον έμπλεκαν σε μία αμοιβαία ανταλλαγή του με τον Roy Keane της Nottingham Forest (ο γνωστός Roy Keane, αργότερα της Man Utd). Μάλιστα το σενάριο αυτό της ανταλλαγής, διέψευσε κατηγορηματικά και ο Graeme Souness, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι του Innsbruck παρακολούθησαν 12.500 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Σουηδός E. Fredriksson.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 27/11/1991 Νίκη επί Swarovski με Dean Saunders
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com