Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκαλυπτεί το γήπεδο που μισεί να επισκέπτεται ως αντίπαλος

Ο Klopp αποκαλυπτεί το γήπεδο που μισεί να επισκέπτεται ως αντίπαλος

Μπορεί να έχει επισκεφθεί το συγκεκριμένο γήπεδο μόνο μια φορά με την Liverpool (3 συνολικά), αλλά είναι σίγουρα ένας αγώνας που ούτε ο ίδιος ο Jürgen Klopp θέλει να θυμάται και ούτε οι οπαδοί της Liverpool.

Ο λόγος για τον Ramon Sanchez Pizjuan και την ισοπαλία της Liverpool με την Sevilla με 3-3 σε αυτό το γήπεδο τον Νοέμβριο του 2017, ενώ είχαν προηγηθεί με 0-3 από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε σε ποιο γήπεδο μισεί να παίζει ως αντίπαλος:

“ Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο γήπεδο να παίζεις ως γηπεδούχος, αλλά το γήπεδο που μισώ εγώ να παίζω ως αντίπαλος είναι εκείνο της Sevilla, λόγω της ατμόσφαιρας του. ” Είπε ο τεχνικός των Reds.

Ο Klopp είχε αντιμετωπίσει την Sevilla στην έδρα της άλλες δύο φορές. Η πρώτη ήταν στο UEFA Cup της σεζόν 2005-06 με την Mainz, σε έναν αγώνα που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα και η δεύτερη με την Borussia Dortmund στην φάση των ομίλων του Europa League της σεζόν 2010-11 και η αναμέτρηση έληξε ξανά ισοπαλία με σκορ 2-2.

Οι Reds επίσης είχαν ηττηθεί από την Sevilla στον τελικό του Uefa Europa League το 2016 στην Βασιλεία με 1-3, σε έναν αγώνα που είχαν ξανά προηγηθεί στο πρώτο μέρος.

Οι Reds είχαν αποσπάσει ισοπαλία με σκορ 3-3 στην έδρα της Sevilla το 2017.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com