Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Πάντα πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»

Wijnaldum: «Πάντα πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή»

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην Liverpool τα τελευταία χρόνια και ένα από αυτά είναι η ικανότητα της ομάδας να γυρίσει τους αγώνες, αλλά και η πίστη της πως μπορεί να το κάνει, όπως τόνισε και ο Gini Wijnaldum στις τελευταίες του δηλώσεις στην Telegraph.

Ο Gini μίλησε για την ικανότητα της ομάδας να κερδίζει παιχνίδια, όπως εκείνο με την Genk και να κάνει ανατροπές:

“ Αυτό είναι κάτι που έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Μερικά χρόνια πριν θα δυσκολευόμασταν να κερδίσουμε παιχνίδια, όπως το κάνουμε τώρα. Πλέον όμως έχουμε ωριμάσει και έχουμε μάθει πολλά. ”

“ Πάντα πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. Πάντα έχουμε την πίστη και παραμένουμε αισιόδοξοι. Αυτό συμβαίνει και λόγω των αποτελεσμάτων που είχαμε ως τώρα και λόγω των τρόπων, με τους οποίους επιστρέψαμε. Η νοοτροπία μας είναι διαφορετική, κάτι που είναι καλό, γιατί έτσι συνεχίζουμε να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε μέσα στον αγώνα. ”

“ Συνήθως όταν βρίσκεσαι με 2-0 πίσω στο σκορ, η γλώσσα του σώματος αλλάζει, αλλά εμείς έχουμε ακόμα την νοοτροπία της ανατροπής. Είναι λόγω της εμπιστοσύνης που έχουμε ο ένας στον άλλον. Έχει συμβεί πολλές φορές. ”

“ Γνωρίζουμε πως είμαστε μια ομάδα που πάντα επιστρέφει από δύσκολες καταστάσεις, αλλά εννοείται πως δεν θέλουμε να φτάνουμε εκεί. ”

Ο Gini Wijnaldum σκόραρε το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com