Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη την Κυριακή»

Mane: «Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη την Κυριακή»

Ο Sadio Mane στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του απάντησε στον Pep Guardiola και στο δεύτερο μίλησε για τον πολύ μεγάλο αγώνα της Κυριακής με την Manchester City για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Ο επιθετικός των Reds τόνισε πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για να πάρει την πολύτιμη νίκη:

“ Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θα κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε την νίκη. ”

“ Πιστεύω πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε παίξει κάθε είδους παιχνίδι, οπότε δεν θεωρώ πως αυτό το ματς θα μας αγχώσει. Αποτελεί όμως ένα έξτρα κίνητρο για εμάς, το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουμε μια κορυφαία ομάδα εντός έδρας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον αγώνα.”  Είπε ο Mane.

“ Για να είμαι όμως ειλικρινής, δεν μου αρέσει να μιλάω για την City. Προτιμώ να μιλάω για την Liverpool και για το τι θα κάνουμε στον αγώνα εναντίον τους. Θα παίξουμε όπως παίζουμε πάντα για να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα. Ανυπομονούμε για τον αγώνα. ”

“ Θα είναι αρκετά διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το περσινό. Μάθαμε πολλά από τα περσινά μας παιχνίδια κόντρα στην City. Είμαστε καλύτεροι φέτος και ανυπομονούμε. ”

Πανέτοιμος για την City ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com