Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε και ο Mane στον Guardiola!

Απάντησε και ο Mane στον Guardiola!

Η δήλωση που έκανε το Σάββατο ο Pep Guardiola για τον Sadio Mane έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και συζητήθηκε από αρκετό κόσμο. Ο ίδιος ο Σενεγαλέζος δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη και έδωσε την δική του απάντηση στον Καταλανό τεχνικό των Cityzens.

Ο Mane συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Πιστεύω πως ήταν μια έξυπνη κίνηση από κίνηση, για να κερδίσει την προσοχή του διαιτητή. Εγώ όμως θα παίζω το ποδόσφαιρο μου, όπως παίζω πάντα. Δεν δίνω σημασία σε αυτά που λέει, γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. ”

“ Αν ανησυχεί για την Liverpool; Μπορεί, δεν ξέρω. Εσείς (δημοσιογράφοι) ξέρετε καλύτερα από εμένα. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως εγώ θα βεβαιωθώ πως θα είμαι έτοιμος για την ομάδα, θα τα δώσω όλα και θα βοηθήσω την ομάδα. ” Είπε ο Mane.

“ Αν ήταν για ένα πέναλτι, τότε ναι θα βούταγα ξανά. Αν η βουτιά μου δώσει ένα πέναλτι, τότε θα το κάνω ξανά. ” Αστειεύτηκε ο Σενεγαλέζος.

“ Αλλά ναι, ο Jürgen ήταν σωστός, δεν βουτάω. ”

Για την φάση στον αγώνα με την Aston Villa είπε:

“ Σίγουρα υπήρξε επαφή. Ίσως δεν ήταν αρκετή για να δώσει πέναλτι και μου έδωσε εμένα την κίτρινη κάρτα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. ”

“ Εννοείται πως μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο και έχουμε δει αρκετούς παίκτες να κερδίζουν πέναλτι με βουτιά. Άλλες φορές υπήρχε πέναλτι και ο διαιτητής δεν το έδωσε. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις. ”

“ Είναι αυτό που θα συνεχίσω να κάνω. Αν δοθεί το πέναλτι, τότε είναι πέναλτι. Αν δεν δοθεί, τότε δεν είναι πέναλτι. Τίποτα δεν αλλάζει τον τρόπο που παίζω. ”

Ο Mane κερδίζει πέναλτι από τον Serge Aurier στον αγώνα με την Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com