Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Harvey Elliott!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Harvey Elliott!

Η Liverpool υποδέχεται απόψε το βράδυ την Arsenal στο Anfield για τον τέταρτο γύρο του Carabao Cup και ο Harvey Elliott είναι έτοιμος να γράψει ιστορία με την φανέλα της Liverpool!

Ο 16χρονος μέσος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στον αποψινό αγώνα και αν συμβεί αυτό, θα γίνει ο νεότερος παίκτης των Reds που αγωνίζεται στο Anfield σε ηλικία 16 ετών και 209 ημερών.

Ο νεαρός άσος της ομάδας είχε τιμωρηθεί για ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο snapchat, προσβάλλοντας τον Harry Kane κατά την διάρκεια του τελικού του Uefa Champions League τον περασμένο Ιούνιο, όμως η τιμωρία του έληξε και μπορεί πλέον να παίξει κανονικά σε αγώνα.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν τους Gunners με μια αρκετά νεανική σύνθεση. Ο Caoimhin Kelleher θα ξεκινήσει ξανά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και θα πραγματοποιήσει και εκείνος το ντεμπούτο του στο Anfield, ενώ οι Elliott και Brewster θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Την ευκαιρία του ενδεχομένως, θα πάρει και ο Sepp van den Berg, ξεκινώντας βασικός στο κέντρο της άμυνας των Reds, αν ο Jürgen Klopp επιλέξει να προφυλάξει τον Dejan Lovren μετά και τον τραυματισμό του Joel Matip.

Φαβορί για την θέση του δεξιού μπακ είναι ο 18χρονος, Neco Williams, ο οποίος εντυπωσίασε τον Γερμανό τεχνικό τις τελευταίες μέρες στο Melwood.

Το κέντρο της ομάδας, εκτός απροόπτου θα αποτελείται από τους Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain και Adam Lallana. Φαβορί για μια από τις τρεις θέσεις της επίθεσης είναι και ο Divock Origi.

Πολύ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται και η συμμετοχή του scouser, Curtis Jones, που ήταν και ο MVP κόντρα στην MK Dons.

Η τιμωρία του Elliott έληξε και μπορεί να αγωνιστεί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com