Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Μάθαμε από πέρσι και δεν κοιτάμε την βαθμολογία»

Virgil: «Μάθαμε από πέρσι και δεν κοιτάμε την βαθμολογία»

Στο επίσημο match programme της ομάδας για τον αποψινό αγώνα με την Arsenal μίλησε ο Virgil van Dijk, τόνισε πως οι Reds δεν κοιτάζουν την βαθμολογία και το προβάδισμα, που έχουν, ενώ εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης στην συνέχεια.

Για την Premier League και την βαθμολογία είπε:

“ Βρισκόμαστε σε ένα πολύ αρχικό στάδιο της σεζόν και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε μακριά. Κανείς δεν περίμενε να χάσει η Manchester City από την Wolves, αν μιλήσουμε για τα αποτελέσματα. ”

“ Αν το περιμένεις, είναι επειδή η Wolves ήταν εξαιρετική την περσινή σεζόν και συνεχίζει να είναι και φέτος. ”

“ Πρέπει να κερδίσουν (Manchester City) όλα τους τα παιχνίδια και εμείς συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο και στην Premier League και στο Champions League και στο Carabao Cup. ” Πρόσθεσε ο Virgil van Dijk.

“ Μάθαμε από την περσινή σεζόν, πως δεν πρέπει να κοιτάμε την βαθμολογία για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλοι θέλουν να βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. ”

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα: 

“ Θέλουμε απλά να απολαμβάνουμε πάντα το επόμενο μας παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο και αυτό το γνωρίζουμε ήδη. ”

“ Θέλουμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την Premier League μαζί με την Manchester City και να υπερασπιστούμε το Champions League. ”

Το double θέλει φέτος ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com