Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sadio Mane νιώθει πώς βρήκε το σπίτι του , στο ‘μοναδικό’ Liverpool

Ο Sadio Mane νιώθει πώς βρήκε το σπίτι του , στο ‘μοναδικό’ Liverpool

Ο ίδιος ο Sadio Mane δεν χάνει ευκαιρία , να τονίζει κάθε φορά πώς βρήκε το ποδοσφαιρικό σπίτι του στην ομάδα της Liverpool  , και πως θέλει να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο , γιατί όχι και να κλείσει την καριέρα του.

Ο σενεγαλέζος , έχει γίνει ένας από τους πιό διάσημους παίκτες έπειτα από τη μετακίνησή του από τη Southampton τo 2016 , για 30 περίπου εκατομμύρια λίρες , και έχει ανέβει σίγουρα πολλές ποιοτικές μονάδες , κάτω από την καθοδήγηση του Jurgen Klopp.

Σίγουρα πλέον , αποτελεί έναν παγκοσμίου φήμης παίκτη , που δικαιολογημένα ήταν ανάμεσα στους 7 παίκτες της Liverpool που βρέθηκαν στην τελική 30δα , με τους υποψηφίους για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας.

Ειδικά φέτος , έχει κάνει ένα τρομακτικό ξεκίνημα στη σεζόν , και μαζί με τους Salah και Firmino αποτελούν την πιο παραγωγική και απειλητική 3αδα επιθετικών του πλανήτη. Και οι 3 τον περασμένο χρόνο , ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τους ‘κόκκινους’ , με τον Mane  να μένει στο Liverpool μέχρι το τέλος του 2022/2023.

Σύμφωνα με τον ίδιο , θέλει και προγραμματίζει να μείνει ακόμα και μετά το πέρας του συμβολάιου του με τη Liverpool  αν όλα πάνε καλά.

‘ Είμαι πολύ χαρούμενος να αποτελώ μέλος αυτού του κλαμπ. Πραγματικά το χαίρομαι και ελπίζω να μείνω εδώ για πάντα’ είπε .

‘Έχω περάσει από διάφορες ομάδες στο κόσμο , αλλά ειλικρινά κανένα δεν είναι σαν την Liverpool. Όλοι εδώ είμαστε σαν μία μεγάλη οικογένεια. Πάντα βρισκόμαστε σε πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία’

‘ Αλλά είναι νορμαλ  , μιας και είμαστε μαζί πάνω από 3 χρόνια και γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Βρισκόμαστε μαζί και εκτός γηπέδων κάτι που σίγουρα βελτιώνει το ηθικό μας.’

Ο Mane περιέγραψε τον Firmino ώς τον πιο ‘ντροπαλό’ παίκτη , που έχει συναντήσει εκτός γηπέδων , κάτι που σίγουρα έρχεται σε αντίθεση με τη νοοτροπία και το ποδοσφαιρικό ‘θράσος’ του βραζιλιάνου στον αγωνιστικό χώρο.

Συμπλήρωσε , πώς και ο Salah και ο Firmino  , είναι εύκολοι στο να δουλέψεις μαζί τους , κάτι που φαίνεται και στην ποδοσφαιρική εικόνα της Liverpool , και εύχεται να μείνουν και οι 3 για πολύ καιρό ακόμα μαζί .

Παρότι θα πλησιάζει τα 31 στο τέλος του υπάρχοντος συμβολαίου του , μια ηλικεία που θεωρείται ίσως η ‘κορυφή του βουνού’ στην καριέρα ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή , η πίστη του Sadio στους κόκκινους , είναι πραγματικά εκτιμητέα.

Όσες φορές τέλος και να συνδέεται το όνομα του με την Real Madrid , δεν μοιάζει να μηγαίνει πουθενά , διαψεύδοντας όλες τις εικασίες

O Sadio Mane ξεκινά το pressing το οποίο οδήγησε σε κερδισμένο πέναλτι για τη Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com