Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδέχεται να λείψει για 6 εβδομάδες ο Joel Matip

Ενδέχεται να λείψει για 6 εβδομάδες ο Joel Matip

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν δείχνουν να έχουν σταματημό για την Liverpool, καθώς και ο Joel Matip, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Κυριακής με την Tottenham, ετοιμάζεται να λείψει για ένα διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Joel είχε λείψει από τα ματς με Salzburg και Leicester, επέστρεψε όμως κόντρα στην Manchester United, για να λείψει όμως ξανά αμέσως μετά την αναμέτρηση με τους Red Devils, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός υπέστη υποτροπή στο Old Trafford και σύμφωνα με πληροφορίες της Evening Standard και του David Lynch, ενδέχεται να λείψει μέχρι και για έξι εβδομάδες από τα γήπεδα.

Η ομάδα ωστόσο τονίζει πως για την ώρα δεν γνωρίζει πότε θα επιστρέψει ο έμπειρος στόπερ και φυσικά δεν έχει ορίσει ημερομηνία επιστροφής.

Αν επιβεβαιωθούν τα δυσάρεστα νέα, ο Matip θα επιστρέψει στη δράση λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θα χάσει τις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με Manchester City και Napoli στο Anfield για Premier League και Champions League αντίστοιχα.

Gomez και Lovren θα καλύψουν το κενό του Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com