Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Να μάθουμε από την ισοπαλία»

Henderson: «Να μάθουμε από την ισοπαλία»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα ο αρχηγός των Reds, Jordan Henderson και τόνισε πως ο αγώνας με την Manchester United μπορεί να γίνει ένα μάθημα στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Hendo για το ματς και το αποτέλεσμα είπε τα εξής:

“ Δεν πιστεύω πως παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο καλό. Κάναμε μια τακτική αλλαγή και μας βοήθησε και πίστευα, πως θα βρίσκαμε τελικά το νικητήριο γκολ όσο το πλησιάζαμε τα τελευταία πέντε ή δέκα λεπτά. ”

“ Ο Ox έφτασε κοντά με μια προσπάθεια με το αριστερό, αλλά συνολικό θεωρώ πως ο ένας βαθμός είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. ”

“ Όπως όμως είπα, θα έπρεπε να ήμασταν πολύ καλύτεροι στα 90 λεπτά. Νιώθω απογοητευμένος, που ήρθαμε εδώ και δεν μπορέσαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, γιατί νομίζω πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε σήμερα (σ.σ. χθες). ” Είπε ο Henderson.

“ Όταν όμως δεν μπορείς να κερδίσεις, μην χάσεις και αυτό είναι το στοιχείο της μεγάλης ομάδας. Πρέπει να μάθουμε από τον αγώνα και να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά. ”

Για το γκολ του καλού του φίλου, Adam Lallana πρόσθεσε:

“ Πιστεύω πως ήταν υπέροχος από την στιγμή που πέρασε εντός. Είμαι περήφανος για αυτόν και αξίζει λίγη τύχη. Μας έδωσε έναν βαθμό. ”

Ο Lallana ήταν εκεί που έπρεπε και οι Reds πήραν βαθμό στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com