Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Δεν ήταν φάουλ, δεν παίζουμε μπάσκετ»

Solskjaer: «Δεν ήταν φάουλ, δεν παίζουμε μπάσκετ»

Ισόπαλες αναδείχθηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση του Old Trafford, Liverpool και Manchester United, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με ένα γκολ του Rashford, το οποίο δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, διότι στην αρχή της φάσης υπάρχει ξεκάθαρο κατά πολλούς φάουλ του Victor Lindelof στον Divock Origi. Όχι όμως και για τον προπονητή των Red Devils, Ole Gunnar Solskjaer.

Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για το φάουλ που ζήτησε η Liverpool πάνω στον Origi;

“ Δεν υπάρχει καμία περίπτωση είναι φάουλ. Δεν παίζουμε μπάσκετ. Ναι, τον άγγιξε, αλλά δεν ήταν ξεκάθαρο. ”

“ Μπορούμε να δώσουμε τα εύσημα στους διαιτητές. Έπαιξε (ο Atkinson) το παιχνίδι όπως πρέπει να είναι ένα ντέρμπι. Άφησε ορισμένες φάσεις και το πάθος μεταδόθηκε από τον αγωνιστικό χώρο στις εξέδρες. ” Είπε ο Solskjaer.

Για τον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα:

“ Είμαι απογοητευμένος για τους οπαδούς μας. Οι παίκτες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και άξιζαν περισσότερα από έναν βαθμό. ”

“ Το ότι δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος του αγώνα, το κάνει ακόμα χειρότερο. Μας πίεσαν, αλλά δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. ”

“ Αντέξαμε την πίεση, αλλά χάσαμε την συγκέντρωσή μας για λίγο και μπήκε το γκολ. ”

“ Είμαι απογοητευμένος, που καθόμαστε εδώ τώρα και δεν μιλάμε για μια νίκη, αλλά η εμφάνισή μας ήταν πολύ θετική. Οι παίκτες είναι πολύ απογοητευμένοι στα αποδυτήρια, αλλά θα σκεφτούν πως παίξαμε με μια καλή ομάδα και τα πήγαμε καλά. ”

Δεύτερη ισοπαλία για τους Reds κόντρα στον Solskjaer.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com