Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτέλους , ο Messi λύνει τη σιωπή του , και μιλάει για την ήττα στο Anfield από τη Liverpool

Επιτέλους , ο Messi λύνει τη σιωπή του , και μιλάει για την ήττα στο Anfield από τη Liverpool

Τη δική του άποψη στο γιατί η Barcelona κατέρρευσε στο παιχνίδι με τους ‘ κόκκινους ‘ εκφράζει ο Lionel Messi.

H ομάδα των καταλανών , ταξίδευσε στο Merseyside , έχοντας μαζί της το πολύτιμο 3-0 που αποκόμισε στον πρώτο γύρο με τη Liverpool , μέσα στο κατάμεστο Camp Nou.

Παρόλα αυτά , η ομάδα του Jurgen Klopp , κατάφερε να τους αιφνιδιάσει , κερδίζοντας με 4-0 , κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του θεσμού , σε νοκ αουτ φάση.

Ο Messi, μίλησε στους δημοσιογράφους  Jordi Baste και Roger Saperas της ισπανικής ‘El Mundo’, στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1, λίγο πρίν την πρεμιέρα του σόου Messi10 by Cirque du Soleil.

Μάλιστα ο επιθετικός των ‘μπλαουγκράνα’ μίλησε αννοιχτά για την ήττα της ομάδας του από τους ‘κόκκινους’ αλλά και τη φιλοδοξία του να προσπαθήσει ακόμα μία χρονιά να φέρει το τρόπαιο στη Βαρκελώνη.

Αρνήθηκε πεισματικά να κατηγορήσει τον προπονητή του , Ernesto Valverde, ο οποίος και κατηγορήθηκε ανοιχτά από πολλούς , λόγω των δύο συνεχώμενων αποκλεισμών σε νοκ αουτ φαση , πρώτα από τη Roma την περσινή σεζόν , και τώρα από τη Liverpool.

Η ήττα μας από τη Liverpool , οφείλεται εξ ολοκλήρου σε εμάς και μόνο. Αυτό που συνέβη σε μας στο παιχνίδι αυτό , απλά δεν επιτρέπεται να ξανασυμβεί. Νομίζω μπλοκάραμε τους εαυτούς μας μόνοι μας’ είπε ο αρχηγός της Barcelona .

Νομίζω πάθαμε το σύνδρομο της Ρώμης , δεν ήταν ο προπονητής που έφταιξε ‘ σημείωσε.

‘Αλλά δεν είμουν και αυτός που του είπα να μείνει , όπως είδα που γράφτηκε σε πολλές εφημερίδες και άρθρα’

‘Πραγματικά θα ένιωθα απογοητευμένος εάν για ακόμα μία χρονιά δεν κερδίζαμε το τρόπαιο. Νομίζω θα ήταν αποτυχία ‘

Ο Messi δεν δίστασε επίσης να αποκαλείψει πως έχει να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο των καταλανών , Maria Bartomeu, πάνω από έναν χρόνο.

Όπως ο ίδιος είπε ‘ Δεν μιλάω με τον πρόεδρο μετά τον αποκλεισμό από τη Liverpool ‘

‘Φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον πρόεδρο , απλά δεν υπήρξε η ανάγκη ακόμα να βρεθούμε ‘

Ο απογοητευμένος Messi στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com