Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει έξτρα προπονήσεις για να παίξει με την United ο Alisson

Κάνει έξτρα προπονήσεις για να παίξει με την United ο Alisson

Ο Alisson επέστρεψε μετά από 2.5 μήνες.

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Alisson Becker και μάλιστα θέλει να το πράξει πολύ σύντομα, καθώς όλη την εβδομάδα βρίσκεται στο Melwood και κάνει έξτρα προπονήσεις με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, John Achterberg, προκειμένου να αγωνιστεί στο μεγάλο παιχνίδι με την Manchester United στις 20 του μήνα.

Ο Alisson δουλεύει στην ταχύτητά του, στις αντιδράσεις του, στις μεταβιβάσεις και στην δύναμη μαζί με τον John Achterberg.

Βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Jürgen Klopp δεν θα τον ρισκάρει αν δεν είναι στο 100%.

Πάντως, εδώ και αρκετό καιρό ο αγώνας κόντρα στους Red Devils είχε τεθεί ως στόχος για την επιστροφή του Alisson.

Στο προπονητικό κέντρο των Πρωταθλητών Ευρώπης βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα για προπονήσεις και οι Adam Lallana και Alex Oxlade-Chamberlain, παρά το ρεπό που έχει δώσει ο Jürgen Klopp στους ποδοσφαιριστές του και ο λόγος προφανώς είναι, γιατί θέλουν να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής από εδώ και στο εξής.

Αυτό ακριβώς ήταν και το μήνυμα του Γερμανού τεχνικού στους δύο μέσους, δηλαδή ότι υπολογίζονται κανονικά και θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια της σεζόν.

Οι ίδιοι θέλουν να αποδείξουν ότι τον αξίζουν.

Έτοιμοι για περισσότερο χρόνο Lallana και Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com