Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα κόντρα στην Leicester»

Mane: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα κόντρα στην Leicester»

Η Liverpool αύριο το απόγευμα υποδέχεται στο Anfield την Leicester για την Premier League και ο Sadio Mane, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ των Reds στον αγώνα με την Salzburg, μίλησε για την αναμέτρηση με τις Αλεπούδες του Brendan Rodgers και εξήγησε τι θα πρέπει να κάνουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, για να φτάσουν στη νίκη.

Για το ματς με τους Foxes ο Σενεγαλέζος είπε:

“ Πιστεύω πως αν θέλουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα (σε σχέση με τον αγώνα με την Salzburg) κόντρα στην Leicester. Αυτή τη σεζόν είναι πολύ δυνατή και έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. ”

“ Εννοείται πως θα μάθουμε (από το ματς με την Salzburg) και θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι του Σαββάτου, που είναι τεράστιο για εμάς. Ήταν ένα μάθημα για εμάς και θα είμαστε σε εγρήγορση για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Έχουν (Leicester) ξεκινήσει τη σεζόν πάρα πολύ καλά και έχουν μια πολύ καλή ομάδα, οπότε για να τους νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε στο 100 τοις 100. ”

Αναφέρθηκε και στον Jamie Vardy, ο οποίος έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στη Liverpool:

“ Ο Vardy σκοράρει συνέχεια, οπότε πρέπει σε αυτόν τον αγώνα, να τον κάνουμε να μην σκοράρει και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Αυτό θα είναι το κλειδί. ”

Να σκοράρει ξανά θέλει ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com